خب اگر امن پرداز اینقدر غول هست که تو 2 روز میتونه آسیب پذیریشو حل کنه(ادعای شما که میگویید نسخه قبلی مشکل داشته و تو نسخه جدید به فاصله 2 روز مشکل حل شده. این ادعای خود شماست)فایل شنبه ( به وقت انجمن امن پرداز ) ارسال شد
و طبق گفته آقای نفیسی روز سه شنبه نسخه جدید جایگزین شد
که باید گفت شرکت های اروپایی ! هم به گرد پاش نمیرسن. الان شما یه آسیب پذیری تو کسپر و بیت دفندر پیدا کن ببین چند ماه دیگه حللش میکنن؟
یک نمونه بیاورید که من گفته باشم ویدیوی شما دروغ است.چون قبلا" هم خیلی عنوان کردید که ویدیو های من دروغ هست
من فقط معتقد بوده و هستم که با ویدیو چیزی ثابت نمیشود و البته انتشار عمومی آسیب پذیری هم بسیار خطرناک میدانم(شاید فردی آسیب پذیری را برای بازی و باج گیری بخواهد اما آسیب پذیری میتواند با انتشار عمومی با جان افراد بازی کند. شما که دوست ندارید باعث مرگ فرد یا افرادی باشید؟ میخواهید؟)
وقتی فایل mri یکی از نزدیکان صدمه دیده، رمز شد، اعتقاد شما هم تغییر خواهد کرد!!!! و معنای گناه را به درستی فهم خواهید کرد.به نظر شما انتشار عمومی فایل گناه هست ؟ من که اعتقادی ندارم
مگر شما کودک 14 ساله هستید که با صحبت من تحریک شوید!!! و قدرت تصمیم گیری ندارید؟ و یا اصلا اگر قوه تحریک کردن من اینقدر بالاست، چرا 1 سال طول دادید تا یک فایل 3 مگی را برایشان ارسال کردید؟؟ (بعد از انتشار ساعت ها فیلم هالیوودی در آپارات و یوتیوب و غیره....)ولی اگر باشه هم شما هم شریک جرم هستین چون من رو تحریک میکنید تا به صورت عمومی فایل رو قرار بدم
یکبار فایل برایشان فرستادی(همین فایل را) که خودت بعدا معترف شدی فایل خراب بودهوگرنه تا قبل از حضور پر افتخار شما همه مشکلات مستقیم گزارش میشد
یا شاید منظورت از گزارش مشکل!!! همان کلیپ ها با موزیک جنگ ستارگان و پارک ژوراسیک است؟
تو چطور برنامه نویسی هستی که تصور میکنی با فیلم تماشا کردن میتوان آسیب پذیری رفع کرد؟!!!
باید فایل را ارسال کنی. مثل همه ی آنتی ویروس های دنیا
تا بررسی بشه و در صورت واقعیت داشتن، تلاش برای رفع صورت بگیره
یکبار سند از ارسال فایل گذاشتی که آن هم خودت اعتراف کردی خراب بوده. دیگر موارد چه بود؟؟؟ که مدعی هستی گزارش دادی؟
آره 1 نفره کل مجموعشون رو حریفی که 1 سال فکر کردی و یک فایل ساختی و اونم تازه مدعی هستی تو 2 روز و نصفی بعد از ارسال مشکلش رو حل کردن!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبنابراین با توجه به تخصصی که دارم ( به جرات میتونم بگم یک نفره کل اون مجموعه رو حریف هستم )
یه وقت ضربه فنیشون نکنی تو اینقدر ابر قدرتی!!!
بالاخره بخور بخور دارن یا 2 روزه(فراتر از هر کمپانی در جهان) رفع آسیب پذیری میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه یه چیزی بگو با عقل و درک جور دربیاد
شید موتورش خارجی هست و بنابراین نمیشه اون رو با پادویشی که کاملا ایرانی هست مقایسه کرد.نه اینکه بعد از 8 سال شاهد یه آنتی ویروس مثل شید باشم.

Bookmarks