SajjadKhati (04-01-18), Speed Racer (04-01-18)
با سلام
دوستان تاپیک پاکسازی و دوباره باز شد. لطفاً از بحثهای متفرقه اجتناب کنید.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-01-18), Speed Racer (04-01-18)
انتشار نسخه جدید امنیت کامل، امنیت پیشرفته آنتیویروس پادویش و کنسول مدیریتی پادویش
نسخه جدید امنیت کامل، امنیت پیشرفته آنتیویروس پادویش و نسخه کنسول مدیریتی پادویش با قابلیتهای جدید و بهبود کارایی منتشر شد.کد:https://www.amnpardaz.com/contents.php/fa/1093/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%8C-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D8%B4
آنتی ویروس پادویش با آخرین بروزرسانی این امکان را برای کاربرانش فراهم میکند که با خیالی آسودهتر در فضای مجازی قدم بر دارند:
نسخه جدید آنتی ویروس پادویش
نسخه جدید پادویش - امنیت کامل و امنیت پیشرفته با شماره نسخه ۲.۴.۲۰۳.۳۰۵۸ منتشر شد.
در نسخه جدید آنتی ویروس پادویش تغییراتی انجام گرفته است که تغییرات کلیدی آن عبارتند از:
بهبود مکانیزم محافظت از خود پادویش
بهبودهایی در برنامه نصب پادویش، شامل تشخیص بهتر ضدویروسها و کاهش احتمال خطای نصب
بهبود کارایی پویشگر پادویش، بخصوص در بخش مقابله با نفوذ شبکه (IPS) و افزایش سرعت آن
و برخی بهبودهای جزئی دیگر...
به تمامی کاربران توصیه میشود که از آخرین نسخه آنتیویروس پادویش برای محافظت سیستم خود استفاده کنند. کاربران میتوانند نسخه جدید محصول مورد نظر خود را از صفحه دانلود دریافت نمایند. همچنین بروزرسانی خودکار پادویش نیز به مرور سیستمهای کاربران را به نسخه آخر ارتقا خواهد داد.
نسخه کنسول مدیریتی پادویش
نسخه جدید پادویش - کنسول مدیریتی پادویش با شماره نسخه ۱.۱۱.۷۲.۲۱۴۱ نیز منتشر شد.
در این نسخه از محصول با توجه به نیاز شما مشتریان عزیز امکان تعریف، انجام پویش اجباری در زمان اتصال فلش برای کاربران فراهم شده است. همچنین سرعت و کارایی کنسول مدیریتی به خصوص در تعداد کلاینت بالا و در ذخیره لاگهای بزرگ و ایجاد گزارشهای سفارشی بهبود قابل ملاحظهای داشته است.
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
Speed Racer (04-01-18)
|
گفتم قبل از اینکه برم برای نهار این فایل رو به چند دلیل قرار بدم...
دلایل
1.نشون بدم که تا الان دروغی در ویدیو ها در کار نبوده و ***** بازی هایی که بعضی ها درآوردن واقعا" نبوغشون رو نشون داده !
2.امن پرداز تا الان هیچ گونه ، تکرار میکنم ؛ هیچ گونه عکس العملی در مورد حل مشکل انجام نداده ، فقط سکوت و در مواردی دروغگو خطاب کردن من یا اینکه مثلا" وقتی رسیدم فرودگاه امام بریزن روی سرم و بازداشتم کنن !!!
3.کسایی که دوست دارن خودشون تست کنن و ببینن که واقعا" کار میکنه یا نه دیگه راحت باشن
4.این برنامه فقط روی هسته اصلی آنتی ویروس عمل میکنه و به باجگیر ربطی نداره
چند نکته
1.فایل محافظت شده ؛ احتمال داره که به عنوان ویروس شناسایی بشه
2.اگر به فایل شک دارین میتونین توی VM اجرا کنین
3.فایل به شرکت امن پرداز هم ارسال شده ، از ارائه هرگونه جزئیات معذورم
4.فایل عمدا" محافظت شده تا سوء استفاده احتمالی توسط افراد ثالث از بین بره
فایل تا 24 ساعت قابل دریافت هست ؛ خودتون میرور گیری کنید
لینک دریافت
https://dropfile.to/NbNKgFh
پیوست : آقای سجاد هم میتونن خودشون تست یا آنالیز کنن
SajjadKhati (28-01-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا الان آمریکا زندگی می کنی که وقت ناهارته؟
یه تجزیه تحلیلی هم درباره لینک زیر انجام بده ببین چرا اینطوری شده؟
لینک
SajjadKhati (28-01-18), saman33 (28-01-18)
برای این هم بایستی پاسخگو باشم ؟ بیخیالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنی گفتم که چون فایل محافظت شده هستش احتمال زیاد به عنوان malware شناسایی میشه واسه اطمینان خاطر خودتون میتونید توی VM یه پادویش نصب کنین و تست بگیرینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن این گزارش مربوط هست به فایل coinhive.min.js نه فایل اجرایی که من گذاشتم ؛ شما چی رو اسکن کردی ؟
آخرین ویرایش توسط رضوی در تاریخ 28-01-18 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون
اول اینکه من چند هفته ی پیش بهتون گفتم بذارین . الان خیلی کار دارم و بخاطر ذیقی وقتی که دارم ، فعلا وقت تست کردن فایل رو ندارم (چون باید VMWare نصب بشه و ...)
دوم اینکه ، قابل را محافظت میکنن تا دسترسی برنامه های دیگه به اون فایل را محدود کنن . ربطی به شناسایی شدن نداره
سوم اینکه ، در این کلیپی که نشون دادید :
https://www.aparat.com/v/sS64D
فایل Exploit تون ، 629 کیلو بایت هست ولی فایلی که ارسال کردین ، 3.8 مگابایت هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و به هر دلیل ، برخلاف چیزی که در اون کلیپ نشون دادید که میزان حساست پادویش رو به بالاترین حدش بردین ولی فایل Exploit را نشناخت ، ولی با بالا بردن حساست که من انجام دادم ، این فایل 3.8 مگ ای را شناخت :
سوم اینکه برخلاف ادعای شما ، پادویش میگه فایل ارسال شده ، خراب بود (هر چند ، فایلی که اینجا فرستادید ، هیچ ربطی به فایلی که در کلیپ نمایش دادید ، نداره)
چهارم اینکه جواب قبلی امن پرداز رو که که آقا سامان گذاشته بودن رو ، با اجازه شون اینجا میذارم :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو فرومشون جواب دادن
سلام
آقای رضوی، یا رضویان، یا 7dadc9b3 یا ن. ن. یا آنتیویروس پادویش یا ... هر اسم دیگری که روی خودتان میگذارید؛
متاسفانه بعد از حرکاتی مثل جعل کردن ایمیل، جعل ناشیانه اکانت و مطلب از سمت یکی از نمایندگان پادویش و حرکات کودکانه دیگر، ... هیچ امیدی ندارم که این صحبت بنده اثری برای شما داشته باشد و در واقع مخاطبم کاربران پادویش هستند.
ساختن فیلم با کشف آسیبپذیری دو مقوله جداگانه است و هیچ کجای دنیا یک ویدیو که معلوم نیست در چه شرایطی و چگونه ساخته شده را «آسیبپذیری» نمینامند.
آسیبپذیری در دنیا دو شیوه اعلام بیشتر ندارد:
۱- Responsible Disclosure یا اعلام مسئولانه: که در آن برای جلوگیری از در معرض خطر قراردادن کاربران، جزئیات آسیبپذیری کشف شده به تولیدکننده اعلام میشود و تنها بعد از ارائه وصله و رفع آن به صورت عمومی اعلام میشود.
۲- Full Disclosure یا اعلام عمومی: که بدون اعلام قبلی به تولیدکننده جزئیات آسیبپذیری به صورت عمومی اعلام میشود.
در این روش به هر حال تا آماده شدن و انتشار وصله کاربران در معرض خطر خواهند بود. یک توجیه استفاده از این روش، این است که باگ به هر صورت وجود داشته و احتمال دستیابی هکرها به آن وجود دارد و در نتیجه اعلام هر چه سریعتر آن میتواند به کاربران فرصت دهد - حتی قبل از ارائه وصله - روشی برای محافظت از خودشان پیدا کنند.
در سالهای اخیر، تیمهای کشف آسیبپذیری مانند تیم Project Zero در گوگل، آسیبپذیریها را ابتدا به صورت مسئولانه به تولیدکننده اعلام میکنند، و سپس در صورت عدم ارائه وصله ظرف ۹۰ روز به صورت عمومی جزئیات منتشر میشود. این کار به نوعی مزایای دو روش را دارد: هم خطری برای کاربران ایجاد نمیکند و فرصت ارائه وصله وجود دارد، و هم تولیدکننده مجبور به رفع مشکل است و باگ باقی نمیماند. در نهایت نیز این انتشار جزئیات فنی است که موجب میشود بتوان با خطر مقابله کرد.
هیچ محصولی بدون باگ نیست، و پادویش نیز از این قاعده مستثنی نیست.
برای مثال برخی باگهای ضدویروسهای خارجی که منجر به آلوده شدن سیستم از طریق ضدویروس (نه از کار افتادن آن، بلکه اجرای ویروس توسط خود ضدویروس) میشده است: باگ ماه گذشته میکروسافت، کسپراسکی، سیمانتک، کومودو، نود۳۲ و ...
یا مثال دیگری از یک باگ در نسخههای قدیمی پادویش که چند سال قبل به صورت عمومی (بدون اطلاع به ما) توسط آقای جلایری اعلام شده بود. (و قبل از اعلام توسط ایشان از طریق دیگری در محصول برطرف شده بود)
پادویش نیز مانند تمام تولیدکنندگان نرمافزار، خود را موظف به کشف و رفع آسیبپذیریهای محصول میداند و در این زمینه از همه علاقمندان و متخصصان استقبال کرده و میکند و قطعا از نظر مالی نیز زحمات این دوستان را بدون پاداش نمیگذارد.
این دوستان برای تماس با تیم امنیت ما و ارسال گزارشهای امنیتی میتوانند از ایمیل bug@amnpardaz.com استفاده کنند.
با این حساب، انتشار ویدیو نوعی جنگ روانی و تبلیغاتی به نام FUD است [۱] و انتشار آسیبپذیری نیست.
قطعا حساب کسانی که با هدف جنگ روانی و ارعاب کاربران و از طریق انتشار مطالب جعلی و هوچیگری، قصد باجگیری یا تخریب داشته باشند از متخصصان و دلسوزان جداست و با چنین افرادی چارهای جز برخورد قضایی وجود ندارد.
ضمنا جناب رضوی یا هر اسمی دیگری که دارید، بدانید که استفاده از تور و پروکسی، یا اسامی جعلی برای اتصال باعث نمیشود آیپی و هویت شما مخفی بماند یا برایتان «مصونیت قضایی» ایجاد کند تا از قانون فرار کنید!
۱ - تعریف FUD:
علامت اختصاری Fear , uncertainty , and Doubt تاکتیک ترساندن مشتری از قبول محصول رقیب با ایجاد تردید درمورد آینده ی آن .
Fear, uncertainty and doubt(often shortened to FUD) is adisinformationstrategy used in sales, marketing, public relations, talk radio, politics, religious organizations, and propaganda. FUD is generally a strategy to influence perception by disseminating negative and dubious or false information and a manifestation of the appeal to fea
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 28-01-18 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
DOOM999 (28-01-18), saman33 (28-01-18), Speed Racer (28-01-18)
آقا شما چرا از اول نمی گی این یک تروجان بسیار خطرناکه که من دانلودش نکنم. از دیشب سیستمم به هم ریخته الان مجبورم دوباره ویندوز نصب کنم با اون همه برنامه ای که دارم. من خودم تو هیچ سایتی که از اینجور چیزها داره نمیرم ولی شما ویروس های خطرناک رو اینجا قرار میدی و به ما ضربه وارد می کنی. خدا ازت نگذره
آقا لطفا کسی اگه آنتی ویروس ضعیف مثل من داره لطفا این فایل رو دانلود نکنه چون هم سیستمش به هم میریزه هم تمام اطلاعاتش برای این هکر فرستاده می شه
بعضی از کارهایی که این تروجان انجام میده
aa.JPG
ما نیاز به باج گیر نرم افزاری نداریم تو خودت باجگیری
گیر عجب آدمایی افتادیم
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 28-01-18 انجام شده است
SajjadKhati (28-01-18), saman33 (28-01-18)
دوست عزیز گذاشتن چنین فایل هایی فقط برای انجمن های تخصصی امنیت است که کاربران با کار کردن اینطور فایل ها را بلد باشن و ممکنه برای کاربران مشکل ساز شود .
لطفا حذف کنید
DOOM999 (28-01-18)
|
1.برنامه هایی که محافظت بشن چون بعضا" به علت استفاده از موتورها Metamorphic آنتی ویروس ها قادر به تحلیل ایستا کد اون نیستن مجبور میشن اونها رو تو رده RiskWare قرار بدن بنابراین کاملا" ربط به شناسایی داره ( تو سایت ESET جستجو کنین )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.فایل داخل فیلم کم حجم بود ولیکن فایل حاضر به خاطر محافظت شامل افزایش حجم شده
شما داری خودت رو یه کاربر عادی نشون میدی پس چطور متوجه شدی این برنامه باجگیر هست و این کارهایی که گفتی رو انجام میده ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اولش هم گفتم که روی VM تست کنین ؛ Network اون رو غیرفعال کنین و اجرا کنین اینطوری مشکلی برای ویندوز اصلی شما به وجود نمیاد ، من مسئول استفاده نادرست شما نیستم
فایل هیچ مشکلی نداره ، در صورتی که داخل VM اجرا کنن هیچ خطری برای هیچ کس ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم میگم داخل VM اجرا کنید ، پول بالاش نمیدین که یه VMWare دانلود کنید ، نصب کنین و تست کنین تا بفهمین که دروغ نیست ...
ویدیو نحوه اجرای فایل و Feedback مورد انتظار از پادویش
https://www.aparat.com/v/p3shE
آخرین ویرایش توسط رضوی در تاریخ 28-01-18 انجام شده است
hadi-ict (14-02-18), SajjadKhati (28-01-18)
عرض کردم دوست عزیز برای اکثر کاربران کار کردن با این فایل های مخرب مشکل میخورند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم تکرار میکنم . راه حل این موضوع پاسخ سازنده برنامه است .
DOOM999 (28-01-18), SajjadKhati (28-01-18), رضوی (28-01-18)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks