1.برنامه هایی که محافظت بشن چون بعضا" به علت استفاده از موتورها Metamorphic آنتی ویروس ها قادر به تحلیل ایستا کد اون نیستن مجبور میشن اونها رو تو رده RiskWare قرار بدن بنابراین کاملا" ربط به شناسایی داره ( تو سایت ESET جستجو کنین )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.فایل داخل فیلم کم حجم بود ولیکن فایل حاضر به خاطر محافظت شامل افزایش حجم شده
شما داری خودت رو یه کاربر عادی نشون میدی پس چطور متوجه شدی این برنامه باجگیر هست و این کارهایی که گفتی رو انجام میده ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اولش هم گفتم که روی VM تست کنین ؛ Network اون رو غیرفعال کنین و اجرا کنین اینطوری مشکلی برای ویندوز اصلی شما به وجود نمیاد ، من مسئول استفاده نادرست شما نیستم
فایل هیچ مشکلی نداره ، در صورتی که داخل VM اجرا کنن هیچ خطری برای هیچ کس ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم میگم داخل VM اجرا کنید ، پول بالاش نمیدین که یه VMWare دانلود کنید ، نصب کنین و تست کنین تا بفهمین که دروغ نیست ...
ویدیو نحوه اجرای فایل و Feedback مورد انتظار از پادویش
https://www.aparat.com/v/p3shE
Bookmarks