من خودم رو متهم نمیکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اتهام زدید ، نوشته حضرت عالی کاملا" روشن بود ؛ بگذریم !
عنوان تاپیک اشاره میکنه به مباحث آنتی ویروس قدرتمند پادویش ، یعنی همه مباحث اعم از تعریف، نقد، بحث و بررسی، ارائه مشکلات و ...
مباحثی که بنده گفتم کاملا" علمی هستن اگر کسی از محتوای اون اطلاع نداشته باشه دلیل بر غیرعلمی بودن اون نیست بنابراین با مطالعه میشه این خلاء رو پر کرد
بنده با خود پشتیبانی پادویش هم صحبت کردم ولی گوششون بدهکار نیست
دلیلش رو هم همه میدونیم ؛ چون فروششون به سازمانها و ارگانهای حساس دولتی و کشوری رو دارن بنابراین نیازی به توضیح اضافی برای من و شما نمیبینن
فقط امیدوارم مشابه فاجعه استاکس نشه چون اگر زمان استاکس که مثلا" پادویش و ... نداشتیم اگر یکی از غربالگرهای اورانیوم منفجر میشد صدها نفر بر اثر آلودگی رادیواکتیو جون خودشون رو از دست میدادن حالا فقط به عنوان یه هشدار عرض میکنم از وزارت نفت گرفته تا صنایع دفاع کشور که از این محصول استفاده میکنن در خطر هستن چون این محصول به شدت آسیب پذیره و توسط یه بچه هم قابل نفوذه ؛ بعضی اوقات نصب یک نرم افزار اضافی باعث فراهم کردن آسیب پذیری روی سامانه ها میشه که الان پادویش دقیقا" همون نقش رو داره بازی میکنه
امیدوارم تا دیر نشده به خودشون بیان و مشکلاتشون رو حل کنن
من نه دنبال پول هستم و نه دنبال شهرت ، ققط هدفم کمک کردن بود که متاسفانه هزار انگ دروغ گویی و .... بهم چسبید
حداقل وجدان بنده در این مورد راحت هست
امیدوارم همه دوستان چه موافق و چه مخالف موفق و موید باشید.

Bookmarks