با نهایت احترام به نظر شما و نظر هر خواننده احتمالی

1- فرمودید>>>

6:41 دقیقه امروز این جمله رو نوشتید ولی هرچه در فروم پادویش نگاه میکنم اثری از خیرخواهی و وطن دوستی که اعلام میکردید نیست وقتی این جمله رو خوندم خوشحال شدم که برم منتظر پاسخ امن پردازی ها بشینم، اما با نهایت حال گیری ممکن!!! اونجا هیچ اثری از جزییات آن کلیپی که منتشر کردید ندیدم که منتظر پاسخی از آنها باشم.
کاش اگر پستی هم در آنجا میگذارید، عکسی میگرفتید که همه ببینند و منتظر پاسخ فنی به جزییات فنی شما باشند.

با عذرخواهی فراوان. شما برای بار دوم و شاید نه به قصد و کاملا ناخودآگاه مرتکب سفسطه شدید.

این بار مغلطه از نوع تعمیم جز به کل هست

اینکه>>>

اگر در شهری یک نفر دزد بود همه آن شهر دزد هستند

اگر در کشوری یک نفر قاتل داشتیم پس همه قاتل هستند

اگر در کشوری پراید !!! بی کیفیت تولید شد پس تولید کننده دمپایی و آدامس بادکنکی هم گران فروش و کم فروش است!!!

نظری ندارم و فقط میتونم اینو در مورد واژه آشغال بگم که

1- ضد باج افزار داخلی آنتی ویروس پادویش با رفتارشناسی، در روز ی که واناکرای 90 کشور دنیا رو آلوده کرد جلوی این باج افزار رو گرفت. (همین آشغالی که شما میگید!!!! )

یعنی حتی شاید امن پرداز سمپل واناکرای رو نداشت و فقط اسمشو شنیده بود که ضد رمز این شرکت با رفتارشناسی مانع رمز شدن سیستم ها شد و به این علت اسمش در همه جا پیچید و در موردش مصاحبه شد و خبر پخش شد.

2- و جالب توجه برای شما و خوانندگان، توجه nsa (اداره امنیت ملی آمریکا ) بر اساس اسناد لو رفته از CIA به آنتی ویروس پادویش هست (به همین آشغالی که شما میگید)

سند لو رفته در ویکی لیکس

https://wikileaks.org/ciav7p1/cms/page_13763182.html

احسنت
قضیه ی ویکی لیکز را نمیدونستم

-------------------------------

یه سیاستمداری بود (فک کنم چرچیل بود) ، میگفت دروغ هر چی بزرگتر باشه ، مردم راحت تر باور میکنن
بعضی ها بنام خدای اون علم رو هم بلد نیستن ولی چنان از دشمن بلدن خط بگیرن و کلمات قلمبه سلمبه بکار ببرن که طرف مقابل دست شون رو نخونه