برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن اطمینان دارم اگر همین جمله رو در فروم امن پرداز مینوشتید، کامل به شما پاسخ میدن (تجربه چندین و چند ساله با فعالیت در فروم امن پرداز)یک سوال ؟ وقتی سرویس آنتی ویروس از لیست پروسه ها بیرون انداخته میشه آنتی ویروس با چی میخواد با درایورها و وقفه های تولید شده مکاتبه کنه ؟
این را هم در فروم امن پرداز منتقل کنید اما منظور نویسنده(مدیر کل فروم امن پرداز) این نبوده که با یوزر ادمین امنیت از بین میره. جمله ادامه داره که نمیدونم شما دیدید یا نه؟ من جمله رو دوباره میارم اینجا>>>>ولی برام قانع کننده نیست که اکانت من باید حتما" غیر Admin باشه تا امنیت من تامین بشه ، پس اینجا نقش آنتی ویروس کجا است
یکی از این ویدیوهایی که فرستادید فرد (با دسترسی و اکانت ادمین سیستم) یک سرویس ویندوز را از کار انداخته است در حدی که دیگه my computer ویندوز کار نمیکرد و بعد به عنوان ویدیویی از آسیب پذیری پادویش منتشر کرده است!! جالبتر اینکه پادویش در پشت صحنه مشغول گرفتن بدافزارها باقی مانده، چیزی که نه فرد متوجه آن شده و نه در ویدیو قابل دیدن است. طبیعی است که ادمین یک سیستم اجازه از کار انداختن یک سرویس ویندوز را داشته باشد، آنهم جایی که این مساله منجر به ویروسی شدن سیستم نشود.
به نظر من
آنتی ویروس یک آنتی هک نیست. اگر رمز ورود به ایمیل یوجین کسپرسکی هم لو بره و در ورود به ایمیلش دچار مشکل بشه، آنتی ویروس کسپرسکی نصب شده روی سیستمش هیچ کمکی بهش نمیکنه

Bookmarks