برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتعجب میکنم که بعد از نوشتن داستان حسین کرد شبستری و امیرارسلان نامدار!!!!!! هنوز موضع من برای شما مشخص نشده!!!!!موضع شما مشخص نیست
موضع من کاملا مشخص هست و بصورت کاملا خلاصه این هست>>>>> این فرد که این کلیپ رو ساخته آدم خیرخواهی نیست. چون اگر قصد خیری داشت، قطعا جزییات فنی مسئله رو روشن میکرد و منتظر پاسخ میموند یا حداقل در فروم امن پرداز که برنامه نویسا و مسئولاشون سر میزنن مطلب رو بیان میکرد و بحث میکرد(چندین سال هست که در فروم امن پرداز فعالیت میکنم و میدونم که مسئولینش اونجا میان و سر میزنن و پاسخ میدن)
تکلیف یه آدم غیر خیرخواه هم که معلومه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و نمیشه به خودش و ویدیو هاش اعتماد کرد.
............................. پس تا اینجا موضع من مشخص شد.
من فکر میکنم شما به دلیل عجله در خواندن(احتمالا) متوجه رخداد نشدید. من تنها وتنها نقل قول از فروم امن پرداز آوردم(کپی پیست کردم) مطلبی رو که مدیر کل سایت اونجا نوشته. این یعنی چی؟اگر از طرف شرکت هستید خود را معرفی کنید
این یعنی پاسخ سوال بعدی شما که گفتید>>>>
طبیعتا این کسی که جواب داده و آخر نوشته آورده>>>>فقط مدیر فنی یا روابط عمومی این شرکت صلاحیت پاسخگویی درباره این موضوع را دارد .
اینگونه انتشار ویدیو، از نظر ما انتشار اکاذیب و با هدف باجگیری و کلاهبرداری است و قطعا از نظر قضایی پیگیری خواهیم کرد.
البته ما مدعی محصولی بدون باگ نیستیم، و در نتیجه مانند گذشته، تک تک موضوعات از نظر فنی نیز پیگیری و در صورت وجود آسیبپذیری برطرف خواهیم نمود.
یه نفر نبوده که تو کوچه پیدا کرده باشن و آورده باشن برای مدیرکلی سایت!
و قطعا چنین فردی صلاحیت(مورد درخواست شما) لازم رو برای پاسخگویی داشته
من هم سالهاست در فروم امن پرداز فعال هستم.
صلاحیت من هم در پاسخگویی متوازن و برابر با شماست که فرمودید از این پاسخ قانع نشدید و من هم به پست شما پاسخ دادم و اظهار نظر کردم.
Bookmarks