یک سوال ؟ وقتی سرویس آنتی ویروس از لیست پروسه ها بیرون انداخته میشه آنتی ویروس با چی میخواد با درایورها و وقفه های تولید شده مکاتبه کنه ؟
و دوم اینکه من به شخصه ذی نفع نیستم ولی برام قانع کننده نیست که اکانت من باید حتما" غیر Admin باشه تا امنیت من تامین بشه ، پس اینجا نقش آنتی ویروس کجا است ؟ من مثلا" خودم روی سیستم خانگی خودم Panda Internet Security نصب دارم آیا باید تک یوزری که روی ویندوز خودم دارم رو limited بذارم تا از شر اینجور مشکلات در امان باشم ؟؟؟؟!!!!
اگر برای یک حمله سایبری بخواییم در نظر بگیریم ، کاربرهایی که یوزر Admin دارن نسبت به کاربرهایی که به صورت Limited به منابع دسترسی دارن ؛ دارای اهمیت بیشتری برای جاسوسی هستن ، در واقع یک مهاجم هیچ وقت نمیاد از سیستم کارمند درجه 5 جاسوسی کنه ، بلکه میره سراغ سیستم مدیر !
من با نظر باقی دوستان موافقم
یا خودتون رو کامل معرفی کنین که بشه ازتون سوال پرسید یا اگر میخوایین خودتون رو پشت نام کاربری ساده قایم کنین بهتره اظهار نظر نکنید چون منجر به تنش میشه
علاوه اینکه هیچ کدوم از دلایل شما برای من هم قابل قبول نبود چه ویدیو واقعی بوده باشه چه جعلی باشه ( دلایل با عرض پوزش کودکانه بودن )
به هر حال ...
موفق باشید
Bookmarks