برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا احترام به نظر شماامیدوارم جواب منطقی و با شفاف سازی کامل توسط خود شرکت سازنده مشاهده کنیم .
نظر من این هست که این درخواست غیر ممکن و غیر قابل اجرا هست. منظورم پاسخ منطقی و شفاف به همچین کلیپ هایی هست. چرا؟؟؟ پاسخ من مشخص هست>>>> طرف هیچ جزییات فنی منتشر نکرده.
فرض کنیم من کلیپی بسازم که در اون دوغ تولید شده ی یک شرکت لبنیاتی، بعد از نوشیده شدن توسط یک فرد، اون فرد رو در 2 دقیقه از پا دربیاره و در این ویدیوی وحشتناک مدام از واژه های فنی و شیمیایی مثل سنکوپ (واژه فرانسوی syncope) یا ماده شیمایی سیانور استفاده کنم!!!!!!!!
آیا میشه بدون اطلاع از سرنوشت خروج اون نوشیدنی دوغ از کارخونه تا فروشگاه و یا باز یا بسته شدن در نوشیدنی و احتمالا اضافه کردن مواد دلخواه به اون گزارشی فنی و دقیق و با جزییات رو از کارخانه لبنیاتی تقاضا کرد؟
تولید یک اشکال در یک شیشه دوغ و باز کردن در اون محصول و اضافه کردن ماده دلخواه همونقدر ساده هست که شما بهترین آنتی ویروس دنیا از آمریکا(نورتون سیمانتک) بگیرید تا روسیه(کسپرسکی) و غیره را روی سیستم نصب کنید و بعد رمز عبور سیستم خود را در اختیار فرد دیگری قرار دهید!!!!! و بعد شاکی باشید که چرا تصاویر ذخیره شده در سیستم شما توسط یک حافظه جانبی دزدیده شده!!!
قطعا سیمانتک و بیت دفندر و کسپر که هیچ، پدر و پدر بزرگ! اینها هم نمیتوانند کاری برای شما انجام دهند.
نویسنده پاسخ در فروم آن شرکت گفته>>> طبیعی است که ادمین یک سیستم اجازه از کار انداختن یک سرویس ویندوز را داشته باشد
پرسش این هست که آیا سازنده ویدیو حاضر است با نصب هر نوع آنتی ویروس دلخواه روی سیستمش، دسترسی ادمین به سازنده پادویش دهد و انتظار کارکرد صحیح آن آنتی ویروس نصب شده را داشته باشد؟
قبول دارید که به شیوه ی بزن در رویی این کلیپ ها قطعا نمیتوان جمله ی بالا را محقق کرد؟؟؟
در واقع به بیان ساده تر 2 حالت بیشتر در این جهان هستی!!!! موجود نیست
1- یا شما خیرخواه هستید و قصد کمک به برطرف کردن یک مشکل در محصول وطنی خود و اشتغال بیشتر در اثر داشتن صنعت و دانش قوی تری برای کشورتان را دارید
یا
2- شما قصد ریختن سیانور در دوغ !! شرکت لبنیاتی فرضی! و نمایش سمی بودن محصول او را دارید که راهی جز پیگیری قضایی برای شما و متوقف کردن شما نیست.
قطعا فرد منطبق با موضوع شماره 1 مشکل موجود را به سازنده گزارش (با جزییات فنی و نه با موزیک قطار و صدای سفینه ی فضایی!!! و فریاد سر ریز بافر و .....) میدهد تا اگر مشکلی هست برطرف گردد، نه اینکه مجبور باشیم از روی تصاویر کوتاه غش کردن فردی که دوغ خورده و مرده!!!! اظهار نظر کنیم!
قطعا فرد منطبق با موضوع شماره 2 که برای خراب کردن یک محصول دست بکار شده است، اصلا قابل اطمینان نیست که ویدیو را به شکلی حقیقی ترتیب داده باشد و یا شاید با پخش عمومی این نمایش ساختگی قصد فروش محصول(دوغ) خودش را داشته باشد و از این راه کثیف برای فروش محصول ساخت جوانان آنگولا و جزایر قناری!!! به جای تنها محصول ایرانی استفاده کرده باشد.
من منتظر هستم که جزییات فنی این رخداد همانقدر که این ویدیو در جای جای اینترنت به سادگی بازنشر شده، پخش گردد و آن وقت ببینیم سازندگان پادویش چه پاسخی خواهند داشت؟
اصلا سازنده کلیپ جرات این را دارد که اینجا بیاید و به پاسخ سازنده پادویش (مبنی براینکه خودش به اشتباهش در ویدیو معترف گشته) پاسخ دهد؟ یا کماکان تکنیک بزن در رو!!!!!! را بر هر چیز دیگری انتخاب می کند؟

Bookmarks