برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
خوبی شما؟ عیدتون مبارک باشه
والا یه جوری اومدین بحث کردین که من فکر کردم با هیچ کالای ایرانی موافق نیستین . طبق گفته ی خودتون ، من فهمیدم شما که اعتقادتون به کاالای ایرانی بیش تر از ماست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ما خیلی از لوازم آشپزخونه مون (یا فامیلای مون) ایرانی نیست (برخلاف نظر خودم)
پس باید قضیه برعکس بشه و شما باید به ما نصیحت استفاده از کالای ایرانی رو کنین . چیزی که ما حرفش رو میزنیم ، شما دوست عزیز بهش عمل کردین و از همه ی ما انقلابی ترین
حالا نمیدونم توی این همه کالای ایرانی که استفاده میکنین ، چرا فقط با پادویش و glx خدا بیامرز مشکل دارین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به قول اوستا سامان ، شما اگه یه بازه ی زمانی (مثلا همون 45 روزه ی رایگان) ازش استفاده کنین ، با کاراییش آشنا میشین . ما چشم بسته از پادویش استفاده نکردیم دوست عزیز . توی همین تاپیک هم مزایا و هم معایبش نسبت به آنتی ویروس های دیگه گفته شد (این طور نیست که اصلا نسبت به آنتی ویروس های دیگه برتری نسبی نداشته باشه)
درباره ی پادویش خیلی چیزا رو میشه بحث کرد . فقط باید طرف مقابل همونطور که بقیه ی آنتی ویروس ها رو تست میکنه اینم تست کنه (بهتره که حداقل یکسال تجربه ی کار کردن باهاش رو داشته باشه) اون وقت متوجه میشه سرعت پیشرفتش از همه ی آنتی ویروسای دیگه بیشتره . البته اینو به عنوان شاخص کلی گفتم نه به عنوان مزیت
----------------------------
اما دوست عزیز ، یه چیزی که گفتین و خواستم جواب بدم ، درباره ی نظریه ی وجود خدا بود که براتون مبهم هه
نمیدونم چه دینی دارین ولی اگه مسلمون باشین ، فقط قرآن باید برای اثبات وجود خدا کافی باشه
ضمن اینکه شما مثلا اعتقاد دارین که یه کامپیوتر که با این پیچیدگی ای که کار میکنه (هم سخت افزار و هم سیستم عامل) ، خالقی داره ، ولی خود انسان (چه جسم و روحش) خالقی نداره؟
---------------------------
درباره ی سیاست و ... که گفتین ، نظرم اینه که همه ی آهاد مردم هم توی سیاست دخالت دارن و هم توی سرنوشت خودشون چون اولا که گفته ی قرآن هست . یعنی هر خوبی و بدی ای که سر مردم میاد ، کار خودشونه وگرنه حتی اگه نظام دیکتاتوری در یک کشور هم بنا باشه ، بلایی که سر مردم اون کشور میاد ، باز هم خودشون دخیل ان چون بنا رو بر سکوت گذاشتن
منتها توی ایران چون بعضی از گروه مردم حس میکنن که توی سیاست دخیل نیستن یا بنابه هر دلیلی ، توی هر انتخاباتی (که مظهر شرکت مردم در سیاست هست) ، توی انتخابات شرکت نمیکنن یا انتخاب خوبی نمیکنن ، هم باعث خنثی شدن رای اون طرفی که انتخاب بهتری کرده میشن و اگه هم نتیجه ی عموم مردم انتخاب خوبی نباشه باشه ، قطعا مردم نتیجه ی بدتر شدن وضعیت عمومی جامعه رو خواهند دید . این توی کل تاریخ (چه صدر اسلام چه تاریخ ایران تا حالا) کاملا مشهود هه . منتها عموم ملت باید درس بگیرن از انتخاب شون که دفعه ی بعدی انتخاب بهتری انجام بدن اما گاها درس میگیرن ولی اغلب اوقات نه (یکی از مشکلات بزرگ مون همینه)
---------------------
درباره ی اینکه دولت باید حمایت کنه نه مردم ، چون پول رو دولت داره هم کاملا مخالفم چون اولا قطعا سرمایه ی آهاد ملت از دولت کمتر نیست و در هر صورت اگه ملت تصمیم بگیره کاری کنه (فرهنگ اکثر مردم بشه) ، ولی اگه دولت هم نخواد باز هم ملت پیروزه (البته به نظرم و طبق دلایلی که در بالا گفتم ، امکان نداره اکثر ملت یعنی حداقل 70 درصد به بالای ملت همچین تفکر استفاده از تولید ملی رو باور داشته باشن (نه اینکه مثل خاندان ما بگن و عمل نکنن) ولی دولتی مخالف سیاست های عمومی خودشون رو انتخاب کنن) یک نمونه اش مردم ژاپن و ای کاش مردم ما توی تولید ملی ، از فرهنگ اونا چیز یاد بگیرن اون وقت پیشرفت شون رو خواهند دید
Bookmarks