برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن و شما در این مورد فقط در بخش کوچکی اختلاف نظر داریم.حق با شماست ما نباید تا ابد زیر سایه خارجی ها بمونیم اما دیگه نیاز نیست همه چیز رو از صفر اختراع کنیم.
من هم مثل شما معتقدم نیاز نیست همه چیز از صفر اختراع بشه، اما بعضی چیزها را چرا
مثلا نیاز نیست یک آلمانی بیاموزد چطوری درخت پسته را پرورش دهد یا یک رومانیایی بیاموزد چطور میتوان ماهیان خاویاری را تولید کرد، اما شما وقتی میبینید دشمن یا دوست شما (یا هر خر دیگری!!!) میتواند با یک بدافزار نیروگاه برق شما را از کار بیاندازد و پدر شما در اتاق عمل بیمارستان با خطر جانی مواجه شود، مجبور هستید بعضی چیزها را از صفر و دوباره اختراع کنید.
چون به شما نمیدهند. چون آنها ضد ویروسی به شما نمی دهند که در مواقع حمله ی آنها، از شما دفاع کند.
نمیدانم منظورم را رساندم یا خیر
پس به بیان ساده تر:
شما شاید با واردات چوب بستنی و سنگ قبر، به مشکلی برنخورید. اما قطعا با واردات نرم افزارهای امنیتی و تجهیزات سخت افزاری کامپیوتری و یا اصلا جنگنده ها و موشک های غیر بومی، قطعا به مشکل خواهید خورد و در مواقع بحران وسیله ای برای دفاع شما وجود نخواهد داشت.
پس بعضی مواقع لازم که هیچ، مجبورید دوباره چرخ را اختراع کنید. (روسیه و چین هم به دنبال ساخت پردازنده بومی و سیستم عامل بومی و غیره هستند. چرا؟؟ علتش چیست؟ آیا آنها هم نمیدانند که چرخ مدت ها قبل اختراع شده؟)
پاسخ این را با مثالی از چین و روسیه در مطلب بالایی دادم.اما با اینکه کل کشور های جهان رو در یه جبهه و خودمون رو در جبهه مخالف بدونیم و تافته جدا بافته بخوایم همه چیز رو از صفر بسازیم اصلاً موافق نیستم.
هیچ کشوری به شما ساخت صد درصد آنتی ویروس را نمی آموزد. حتی چین و روسیه. روس ها که به تنها کشوری که موتور آنتی ویروسشان را فروخته اند ، اسراییل بوده است. کسپرسکی به جز آن کمپانی اسراییلی به هیچ کمپانی دیگری در جهان موتور آنتی ویروسش را نفروخته(تازه این محدودیت های فروش موتور آنتی ویروس است!!!! تصور کنید اگر از آنها بخواهید از صفر تا صدش را به شما بیاموزند، چه پاسخی خواهید شنید؟!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )مسلماً هستن کشور هایی که با ما هم در شرایط تحریم رابطه اقتصادی داشته باشن سر این موضوع از نظر من همکاری و کار تیمی همیشه خیلی خیلی بهتر از تولید تکی و افتخارشه.
تفاوت من با ایشان در این است که حداقل از این آنتی ویروس استفاده کرده ام. و در حد توانم ، قدرت و سبکی و دیگر امکانات آن را سنجیده ام. اما ایشان با اینکه بیان میدارند که هرگز از این نرم افزار استفاده نکرده اند، میگویند حتما دیتابیسی ضعیف دارد!!!! حتما خیلی آشغال است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!درباره دوستمون هم که گفتید ندونسته نظر میدن درسته ایشون خبر ندارن که دیتابیس و موتور و... آنتی ویروس پادویش چطوری و به چه نحو ساخته شده اما آیا شما خبر دارید که دفاع میکنید؟
به هر حال من میتوانم تجربه شخصی خودم را از این ابزار بیان کنم ولی ایشان چه؟
بیاد ندارم با ایشان سر بومی بودن یا نبودن بحث کرده باشم. شما جایی دیدید من با ایشان سر بومی بودن یا نبودن بحث کرده باشم؟همیشه بهتره تا از جوانب کامل هر موضوعی مطلع نشدیم دربارش نظر ندیم پس الان شما هم وجودیت اصلی موتور آنتی ویروس رو ندیده قضاوت کردید که 100 درصد بومیه.
ایشان گفتند استفاده نکرده ام اما آشغال است!!!!!!!!!!
من گفتم استفاده کرده ام و راضی بوده ام.
شما در جایی میبینید من با ایشان سر بومی بودن یا نبودن بحث کرده باشم؟
پشتیبان های این شرکت در انجمن این شرکت میگفتند که تا پیش از این داستان تحریم اجازه شرکت در تست ها را نمیداده، و ظاهرا سایت av test بعد از برجام کمی راه آمده و گذاشته آنتی ویروس را برایشان ارسال کنند.(در این حد خبر دارم)اینکه آقا امید هم میگن که باید تاییدیه مثل تست و بررسی تخصصی داشته باشه برای اینه که حداقل یه نرم افزار کد بسته رو وقتی نمیشه کدنویسیش رو تجزیه و تحلیل کرد حداقل 4 تا متخصص و اهل فن بین المللی تاییدش کرده باشن.
متاسفانه 2 مرکز مشهور تری که من میشناسم هیچ کدام نه چینی هستند نه روسیکل حرف من اینه که از نظر من تافته جدا بافته بودن تو جهان خوب نیست و اگه محصول ایرانی واقعاً چیزیه باور کنید هستن کشور هایی که هنوز در تحریمات آمریکا هم با ما مبادلات اقتصادی دارن چرا نباید اونا هم استفاده کنن؟
av test av comparative
هردو ظاهرا اتریشی و آلمانی هستند که قطعا فرمان آمریکا برای ایشان مهم تر از درخواست ایران است!!!!
همیشه شما باید از جایی شروع کنید. اول به سفر ماه بروید!!!!!!!!!! و بعد برای مریخ برنامه ریزی کنید. اگر بخواهید منتظر بنشینید که مونتاژ کننده گوشی همراه داخلی، در 50 سال آینده به تکنولوژی ساخت پزدازنده و صفحه نمایش قابل رقابت جهانی دست یابد و بعد تازه از او خرید کنید!!!!!!!!!!!! تا 1000 سال دیگر هم نباید هیچ محصول ایرانی و خیلی از کشورهای جهان را بخرید.ایرانی وقتی ببینه هم وطنش تونسته کاری کنه که مثلاً یه چینی با اون کشور پر ابهتش از محصول ایرانی استفاده کنه اون موقع است که به هم وطن خودش مینازه نه وقتی که محصولی که نه 100 درصد میشه تاییدش کرد نه ردش کرد رو به فقط هم وطن های خودش بفروشه.
یعنی تنها از 3 یا 4 کشور میتوان خرید کرد (با این نوع اندیشه)
مهم این است که وقتی صنعتی از نو پیدا میشود با خریدمان از آن دفاع کنیم وگرنه که تا 50 سال آینده که ایران به تکنولوژی فلان مثلا ابزار پزشکی برسد که دیگر پولی باقی نمانده(چون خرید شما از خارجی ها بوده) که صرف تحقیق و پژوهش شود.
شما نمیتوانید منتظر بمانید که استاکس نت تمام زیر ساخت های شما را نابود یا از آن جاسوسی کند و با شعار : نباید چرخ را دوباره اختراع کرد، منتظر بمانید تا آویرا و جی دیتا و کسپرسکی و غیره... شما را نجات دهند.
Bookmarks