برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اوستا سامان
نیستی گلپسر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
راستی عید تو و کلیه ی بچه ها مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم توی این 2 ماهی که نبودم (ولی از دورادور پادویش رو میپاییدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )، پادویش نسخه ی جدید نداد. درسته؟ آخه طبق روال ، معمولا هر دو ماه در میون آپدیت میکرد ! قرار بود موقع عیدی هم کلا نسخه ی جدیدی بدن (6 ماه پیش میگفتن)
ولی کلا خوشحالم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی هم خوشحالم برگشتم به پادویش
نمیدونی توی این 2 ماهی از اوست چه سرعتی رو تجربه کردم! از پادویش که به اوست کوچ کردم ، توی ریل تایم ، انگار اف 14 داشتم ، رسیدم به پراید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سرعت بالا آوردن پوت پلیر برابر بود با سرعت بالا اومدن ویندوز (چون ویندوز میخواست بالا بیاد ، اوست نبود چکش کنه ولی بقیه ی نرم افزارها رو توی ریل تایم بسیار بسیار کند میکرد . شوخی نمیکنم ها . واقعا سرعت بالا آوردن یه نرم افزار نه چندان سنگین و حتی سبک برابر میشد با کل زمان بوت شدن ویندوز)
من نمیدونم خارجی ها چرا به آنتی ویروس های کشور خودشون اعتراضی ، چیزی در زمینه ی بهبود سرعت نمیکنن
قدر پادویش رو میدونستم ، الان بیش از پیش میدونم . الان پادویش 3 ساله که اومد و سرعتش اینه (از آنتی ویروسا با تجربه ی 30 ساله هم سرعت ریل تایمش بسیار بیشتره) ، این 20 سال دیگه چی میشه؟! اول دنیا میشیم توی هر قسمت از آنتی ویروس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم . من 2 ماهی میشه از پادویش بی خبرم . در حال آماده کردن نسخه ی جدیدن؟ نسخه ی جدیدشون کی میرسه؟
میگم ویژال استودیوی 2017 هم اومد . اونم توی سرعت ، کولاکی انجام داد . پادویش هم که نصب کنم ، ویژال استودیو ام چند صد برابر سریعتر از قبل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks