سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S M A R T برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موتورش بومی هه
نسخه ی پولی اش فایروال داره . نسخه ی رایگان اش هم توصیه نمیشه چون 2 ساله آپدیت نکردن ولی نسخه ی پولی اش ، مرتب و چند ماه درمیون به روز میشه
اینکه در حد آنتی ویروس های دیگه هست یا نه رو نمیتونم نظر خاصی بدم چون به قول اوستا امید ، باید یه سایت ، این آنتی ویروس رو با بقیه مقایسه کنه (هر چند مقایسه ی سایت فروشگاه معتبر خارجی که الان اسم شو فراموش کردم ، هست) . ولی تجربه ی استفاده ی 2 ساله ی من که ازش راضی بودم
حداقل میتونم بگم توی این 2 سال ، ویروسی نشدم یا حداقل اینکه متوجه ی ویروس خاص و مهم ای نشدم (چون ممکنه سیستم ویروسی بشه ولی آنتی ویروس نشناسه) اما مهم اینه که پادویش برای ایران طراحی شد یعنی برای مقابله با ویروسی نشدن از طریق فلش
قابلیت هاش خیلی هه که گفته شد ولی ضعف مهم اش اینه که نسخه ی پولی اش ، web shield نداره که گفتن طی یکی دو سال اخیر پیاده سازی و اجرا میشه ولی با اون حال توی این 2 سال سایت های مختلفی رفتم ولی ویروس خاصی رو همونطور که گفتم ، متوجه نشدم
در کل من راضی بودم و هستم
Bookmarks