من با حرف شما کاملا موافق هستم که نه تنها باید برای سربلندی و استقلال این کشور تلاش کنیم بلکه باید از کسانی که در این راه فعالیت می کنن هم حمایت کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما حرفم این هست که تا اینجا ما به اون افراد هم اعتماد کردیم و هم حمایت کامل و همه چیز رو به جون خریدیم در طی این مدت اما همون طور که ما به اونا اعتماد کردیم اونا به ما اعتماد می کنن وقتی که میان ایمیلی که هیچ چیز نامربوطی توش وجود نداره رو می خونن آیا می شه به اونها اعتماد کرد در حالی که تا حالا توی جیمیل و یاهو و ... این اتفاق برای من پیش نیومده هر چند که جیمیل رو هم هک کردن چند وقت پیش (منظورم اطلاعات کاربرهای ایرانی است که در پایگاه داده های گوگل در کشور هلند بود)
در مورد جنگ هم،شما نگران جنگ نباید باشید چون امام خمینی(رحمت الله علیه) یک جمله ای فرمودن که "حفظ نظام اوجب واجبات است" و جدا از این، ایران دارای استراتژی است یعنی اینکه در هر مرحله به خاطر اون جمله و استراتژی که داره سعی می کنه در هر شرایط انعطاف لازم رو نشون بده و این باعث می شه که هیچ وقت کار ایران به جنگ نکشه
همچنین یک تحقیقی که یکی از موسسات آمریکایی انجام داده اینه که در روز اول جنگ ایران با آمریکا 20 هزار آمریکایی کشته می شن به خاطر قدرت موشکی و قدرت نیروهای نظامی سپاه و ارتش و بسیج و ... یعنی اینکه اگه جنگی هم بین ایران و آمریکا صورت بگیره حداقل 5 سال می کشه آمریکا بتونه ایران رو بگیره و تو این مدت خسارت های بسیار زیادی هم بهش وارد می شه به همین خاطره که توی دولت گذشته و تو اون موقعی که همه چیز قاطی شده بود ناو های آمریکایی در خلیج فارس دنبال این بودن که بین نیروهای دریایی سپاه و دیگر کشورها درگیری به وجود نیاد و نقش میانجیگر رو بازی می کردن چون خودشون هم از این جنگ هراس زیادی دارن چون اسم حریفشون ایرانه که تو این 10 هزار سال، تا به حال به کسی باج نداده حتی وقتی شکست خورده (اون خیانت هایی هم که شده توسط یک مشت آدم بی اراده صورت گرفته)
من حرفم این هست که ایران نیازی نداره انقدر قوی هست که بتونه از خودش دفاع کنه اما آیا من و شما انقدر قوی هستیم که بتونیم توی یک دادگاه خیلی معمولی از خودمون دفاع کنیم و جدا از اینکه خدا کمکمون می کنه کسی رو داریم که تو شرایط خاص بدادمون برسه الان که یک پلیس دستور ایست به ماشینمون رو میده دست و پامون می لرزه که نکنه ماشین رو بخوابونه چون کسی رو هم نداریم که دست به دامنش بشیم یه واسطه ای بکنه
بنابراین حرف من این هست که ما باید اول به فکر امنیت خودمون و اطرافیانمون باشیم اونا خودشون پول، امکانات ، نیروهای انسانی زبده و کارآمد و ... برای دفاع از خودشون رو دارن

Bookmarks