ببخش که مدام باهات بحث می کنم چون من این جمله شما رو قبول ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از کدوم نخبه حرف می زنی من که در زمینه کامپیوتر نخبه ای نمی بینم شما الان تمام اساتید کامپیوتر در کل کشور رو جمع کن ببین همگی با هم می تونن یک سیستم عامل جدید مثل ویندوز درست کنن (حالا کاری به درایورهای سخت افزاریش که موجود نیست ندارم) مگه اینکه همون کدهای لینوکس رو بگیرن بالا پایین کنن یه چیزی ازش در بیارن
الان همه دنبال مدرک هستن و اگه تازه تونستن دکترا بگیرن می شن استاد دانشگاه و می رن برای تدریس چون درآمد خیلی خوبی داره مخصوصا تو دانشگاه های غیر انتفاعی حداقل ساعتی 60 هزار تومن در آمد دارن و تو چندین داشنگاه هم که تدریس می کنن و این پول های کلان رو ول نمی کنن بشینن تحقیق کنن
اینکه بگیم استعدادهایی داریم که می تونن نخبه بشن درسته ولی شرایط نمی ذاره و اگه به فرض طرف هدفش اول سربلندی کشور بوده ولی بعدا تو مراحل بالاتر بازی واقعی رو که بدست آوردن پوله رو یاد می گیره و می فهمه که باید دنبال پول باشه
الان شما یک جامعه شناس رو پیدا می کنی که مثل مارکس بتونه تئوری ای بده که جهانی بشه اگه بری ریز نمرات این اساتید رو دربیاری مثلا می بینی که توی تئوری جامعه شناسی که باید فقط تئوری های مارکس و کونت و نیچه و ... رو حفظ می کردن مثلا 12 گرفتن
الان استاد خودمون بزرگترین افتخارش این هست که معدلش 15 است و مثلا یک نمره از استاد فلانی معدل کلش بیشتر شده

Bookmarks