برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست دوست عزیز من
اما اگر نگران روزی باشیم که ممکنه فلان طراح این آنتی ویروس به جایی برسه که خدا رو بنده نباشه و بخاطر پول ، هر چی بالا سری میگه گوش کنه، و کمک و حمایتشون نکنیم، بدتر از استاکس نت(سانتریفوژهای بسیاری را در نطنر کرش کرد) به سرمون میاد.
الان که اون حریف قلدر مثل کسی که بچه میترسونه میگه سخت تر از استاکس نت رو آماده کردم و نمیدونم نیترو زئوس !!! طراحی کردم و.....
باید به این فکر کنیم که در زمان بحرانی که حتی میتونه تشعشعات اتمی تا صدها کیلومتر برادر و خواهر من و شما رو تحت تاثیر قرار بده، ما به همین جوون هایی نیاز داریم که تو اون فیلم دیدی که شاید شاید بتونن حداقل از بار حمله نرم افزاری کم کنن(چون پایه دیگر قدرت سایبری آمریکا قدرت آلوده کردن سخت افزارها و سفت افزار ها هست.)
تولید کننده تایوانی قطعات کامپیوتر هم پیمان آمریکاست. ما مجبوریم یکی یکی پایه های سد دفاعی رو بسازیم وگرنه اون حاکم آمریکایی که بمب روی هیروشیما و ناکازاکی انداخت میتونه همین کار رو(اونقدر کثیف هست) با ما انجام بده.
یکی از پایه های دفاعی، همین حوزه نرم افزاری هست که بدافزارهایی در سطح نرم افزاری وجود دارن
تجهیزات شبکه و اگر واقعا ممکن بود ساختن کامپیوترهایی 100 درصد بومی(کاری که روس ها و چینی ها انجام دادن) آخرین لایه های محافظتی هست.

Bookmarks