برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید که من میخوام جای اون کاربر سجاد پاسخ بدم
این فیلم گرفته شده از داخل این شرکت در تهران هست
نخبه های ایرانی در تولید آنتی ویروس بومی ایرانی
سوالی که با دیدن این فیلم به ذهن من رسید این بود که یعنی مسئولین امنیتی ما اینقدر باید عقلشون رو از دست داده باشن که 10 سال زحمت بکشن و هزینه کنن که مثلا آخر سر 500 هزار نفر تو 80 میلیون!!!! این نرم افزار داخلی رو بریزه؟؟؟
من فکر میکنم برای دستیابی به اطلاعات مردم راه های خیلی خیلی کم هزینه تری در ایران وجود داره
اگر شما میخواستید از کشوری خارجی اطلاعات جمع کنید بله البته این هزینه به دستاوردهایش می ارزد. چون نیازی به فرستادن متخصص به آن سوی مرزها ندارد.
اما اگر مسئولین دل خوش کرده اند که بعد از 10 سال هزینه با مغزها و نابغه های بهترین دانشگاه های کشور، نرم افزاری بسازند که حالا معلوم نیست آخر سر، چند نفر از اون استفاده کنن!!! باید بگم که یا واقعا دیوانه هستند!!!!!!!!!! یا روش های ساده و ارزان جمع آوری اطلاعات را نیاموخته اند!!!!!!!!!!!
از بچه های شرکتش خوشم اومده. حیف این نابغه ها نیست که پاشن برن کشورهای خارجی و ما هم فقط افسوسش رو بخوریم؟
تصمیم گرفتم ازشون حمایت کنم. تا جایی که در توانم باشه.
هر کس آزاد هست تو انتخابش
اگر بشینیم و بگیم چرا بیکاری زیاد شده از آسمون کار واسه جوونامون نمیرزه
انصافا آخرین نسخه نرم افزارشون قابل احترامه
این نسخه رو میگما نه اون نسخه رایگان که 2 ساله دستی به سر و روش نکشیدن
ضدویروس پادویش - نسخهی امنیت پیشرفته

Bookmarks