برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا سجاد اگه ناراحت نمی شی می خوام یک چیزی رو که خودم تجربه کردم برات بگم
به زمانی گفتم چرا باید از سرویس ها ایمیل خارج از کشور استفاده کنم بیام از همین سرویس های ایمیل داخلی استفاده کنم و برای یکی از دوستام یک ایمیلی زدم به خارج از کشور که اون کشور به اصطلاح دوست ما نیست ولی خوب دوستم اونجا زندگی می کنه و من همیشه از روش هایی استفاده می کنم که ببینم طرف ایمیلم رو خونده یا نه و از این بایت مطمئن بشم و اگه طرف ایمیل رو باز کنه یک پیغام برام میاد که در فلان ساعت از فلان شهر این ایمیل باز شده و خوب طبق معمول این ایمیل برام اومد
اما بعد از چند روز دیگه دیدم که یک پیغامی اومده که ایمیل فرستاده شده دوباره باز شده و خوب مطمئن بودم که دوستم دوباره خواسته ایمیل رو بخونه اما دیدم که نوشته ایمیل شما از فلان شهر ایران در ساعت فلان و روز فلان باز شده و اونجا بود که فهمیدم که ایمیل هایی که فرستاده می شه از سرویس های داخلی، مخصوصا به کشورهای خاص بررسی می شه
حالا این نکته وجود داره که با توجه به اینکه خیلی از آنتی ویروس های خارجی توسط سایت های معتبری که اونا رو بررسی می کنن به عنوان ابزار جاسوسی شناخته می شه (به عنوان اسب تروا) بنابراین من اعتقاد دارم که این آنتی ویروس رو باید بررسی کنن که ابزار جاسوسی از کاربر ها نباشه و این روند بررسی باید همیشگی باشه چون ممکنه نسخه ای رو که برای بررسی می فرستن مشکلی نداشته باشه ولی بعدا با آپدیت ها تئوری های خودشون رو پیاده سازی کنن
من خودم اعتقاد دارم که استفاده از آنتی ویروس ها و سرویس های ایمیل خارجی و ... خیلی بهتره برای امنیت کاربرها و حتی شبکه های اجتماعی
البته اعتقادی به استفاده از کسپر اسکی و تلگرام که برای روسیه است رو ندارم
Bookmarks