سلام
برای یه مغازه که بیشتر کارش انبار داری و فروش نسیه ای هست کدوم نرم افزار حسابداری رو پیشنهاد میدید؟
کار باهاش راحت باشه و امکاناتشم در حد معمول.
ممنون
سلام
برای یه مغازه که بیشتر کارش انبار داری و فروش نسیه ای هست کدوم نرم افزار حسابداری رو پیشنهاد میدید؟
کار باهاش راحت باشه و امکاناتشم در حد معمول.
ممنون
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هلو نسخه فروشگاهی به نظر من با این همه سال سابقه مشکلات ریز و درشت را حل کرده است .
PHP Code:
https://holoo.co.ir/product/%d9%be%d8%a7%db%8c%d9%87-%da%a9%d8%af-10
ho3ein.737 (04-06-21)
ممنون اما یکم قیمتش زیاده چون باید نسخه ساده رو بگیرم که 600 میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از شرکت دیگه ای پیشنهاد نمیدید؟
توصیه ای که به شما دارم روی نرم اغزار حسابداری ریسک نکنید . مشکلات زیادی ممکنه موقع کار بربخورید و شرکت ها و فروشگاهای زیادی دیدم که با نرم افزارهای حسابداری ارزون قیمت به مشکل خوردند .من ترجیح میدم برنامه ای که بهش اطمینان ندارم رو معرفی نکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک عادت بدی که ما ایرانی ها داریم جنس ارزون میگیرم و مجبوریم مدت ها بعد چندین برابر هزینه کنیم و یک جنس استاندارد بگیریم .
ho3ein.737 (04-06-21), vexel (04-06-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks