من یک کارت tv گرفتم که cd نداره نرم افزاری که در سایتش هم هست نیاز به سریالی داره که روی cd نوشته شده
آیا نرم افزار دیگری هست که بتوان از آن برای کارت tv استفاده کرد ؟
کاربر شهرسختافزار
من یک کارت tv گرفتم که cd نداره نرم افزاری که در سایتش هم هست نیاز به سریالی داره که روی cd نوشته شده
آیا نرم افزار دیگری هست که بتوان از آن برای کارت tv استفاده کرد ؟
|
|
مدیر سابق انجمن
کدل کارت شما چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (14-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
نرم افزار ulead video studio که روی بیش از 90 درصد کارت تی وی ها جواب میده ... که میتونیداز اینجا دانلود کنید
Ardalan (14-09-08), green_waves (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
MSI TV @nywhere - Master
Administrator
سلام رضا جان
برنامه InterVideo WinDVR رو امتحان کن ( مخصوص همین کارهاست )
با یک سرچ ساده میتونید پیداش کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
green_waves (14-09-08)
green_waves (14-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من برای مشاهده کانال می خوام نه کپچر
intervideo windvr3 رو دانلود کردم ولی قسمت سرچ کانال نداشت
Administrator
یعنی نتونستید باهاش شبکه ها رو بگیرید ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
همانجور که دوستمون فرمودند برنامه :
Ulead Video Studio 10
مناسبترين برنامه براي اين کار هست .
اگر بازم رديف نشد يک سر برو بازار رضا ورودي سمت جنوب دست چپ ، يادم هست يک فروشگاهي بود
از قديم کارش کپچر و تي وي تيونر بود . ازش بخواه شايد داشته باشه .
D J V A H I D (09-06-09)
ulead video studio برنامه خوبی فقط برای کپچر هست . برای tv باید از intervideo windvr3 استفاده کنید . برنامه windvr3 تیونر کارتت رو شناخته . تنظیماتش رو انجام دادی ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks