اساتید کجایین؟
یعنی راهی نداره؟(مگه میشه راهی نداشته باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
اساتید کجایین؟
یعنی راهی نداره؟(مگه میشه راهی نداشته باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Administrator
چرا از قابلیت Extend استفاده نمیکنید؟
در قسمت Screen Resolution روی Connect to a projector کلیک کنید و حالت Extend رو انتخاب کنید. (و یا راحتتر، از WinKey+P یا کلیدهای میانبر لپتاپ استفاده کنید)
با انتخاب حالت Extend رزولوشن تصویر شما و تصویر پروژکتور از هم تفکیک میشن. (میتونین اونا رو در مقادیر مناسب تنظیم کنید)
حالا هر پنجره یا برنامهای که میخواید رو Drag کنید و بفرستید سمت راست صفحه نمایشتون. وقتی نشانگر موس از مرز بین دو رزولوشن رد بشه، اون پنجره در پروژکتور نمایش داده میشه.
امیدوارم این روش به دردتون بخوره و سراغ نرمافزار نرید!
اما اگه نرمافزار خاصی میخواید، نرمافزار Video Projection Tool (VPT)i شاید به دردتون بخوره. من خودم با این نرمافزار کار نکردم و نمیدونم قابلیتی که شما میخواید این برنامه داره یا نه.
حالا امتحانش کنید ببینید چطوره.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-04-14), AMD>INTEL (25-06-14), az700 (17-04-14), nima_hl (17-04-14), overclock990 (20-04-14), ravegoat (17-04-14), SajjadKhati (16-04-14)
کاربر شهرسختافزار
تشکر از پاسختون
این کاری که گفتید رو امتحان کرده بودم نشد
در برنامه vidblaster ماژول پروگرام از خود برنامه خارج نمیشه
اگه امکان داره برنامه ای که گفتید رو یه لینک ازش بزارید ; پیداش نکردم
من میخوام خروجی نهایی نرم افزار vidblaster رو بفرستم روی یه مانیتور یا پروژکتور حالا اگه راهی که دارم میرم اشتباهه لطفاً راهنماییم کنیم
دوست عزیز
من فکر میکنم شما باید داخل برنامه VIDBlaster دنبال حل مشکل باشید. چون شما میخواید یه ماژول از برنامه رو بفرستید به خروجی.
اینجا توضیح داده که ماژول خروجی رو چطور بفرستید به یه مانیتور دیگه (با استفاده از همون Extend هست که خدمتتون گفتم)
در لینک بالا قسمت Sending output to a PC video graphics card رو بخونید.
خودتون هم میتونید یه سرچی بزنید راجع بهش.
نهایتاً اگه باز مشکلتون برطرف نشد توصیه میکنم در فروم خود برنامه مشکلتون رو مطرح کنید.
سپاس
کاربر شهرسختافزار
شاید یکم دیر دارم میگم ولی طبق گفته جناب M A H R A D در پست 5 لینک http://wiki.vidblaster.com/index.php/Video_Out مشکل حل شد
آخرین ویرایش توسط az700 در تاریخ 25-06-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (25-06-14), M A H R A D (26-06-14), nima_hl (26-06-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks