سلام ...
من برای کافی نت برنامه easy coffe رو میخوام + کرک ...
هر چی خودم گیر اوردم داغون بوده ...
در ضمن میشه اخرین ورژن برنامه tune up رو همراه با کرک برام بزارید ...
کاربر افتخاری
سلام ...
من برای کافی نت برنامه easy coffe رو میخوام + کرک ...
هر چی خودم گیر اوردم داغون بوده ...
در ضمن میشه اخرین ورژن برنامه tune up رو همراه با کرک برام بزارید ...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این برنامه دیگه ساپورت نمیشه و تمامی کرک هاش بعد دو ماه از کار می افتن و چاره ای بجز عوض کردن ویندوز نمیمونه در ضمن ویندوز سون رو هم ساپورت نمیکنه
پیشنهاد من Handy cafe هست که بعد از اینکه easycafe کنار کشید ( یا توسط خود اون کمپانی (( اینجاشو دقیق نمی دونم )) ) عرضه شد.
بسیار عالی و بهتر از easy cafe هست یعنی تمامی امکاناتش از easy بهتر و مطمئن تره
www.handycafe.com از سایت خودشون بطور رایگان دانلود کنید و با عضویت در سایتشون رجیستر کیش رو دریافت کنید
arven_andomil (30-10-10)
کاربر افتخاری
ممنون ...
الان هندی کافی دارم ...
اما مشکل اینه که حجم دانلود رو نشون نمیده و واسه همین کاربرا در میرن ...
اما اون یکی نشون میداد ...
حالا میگید چکار کنم ؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
من الان برای گیم نت اینو استفاده میکنم ، اینترنت رو واسه کلاینت ها قطع کردم ؛ اما فکر کنم اینطوری معقول تر باشه که شما توی تنظیمات خود این برنامه دانلود رو لیمیت کنید (options->bandwith ) از کل کاربرهایی که میان و میرن فقط یکی ، دو نفر نیاز ضروری به دانلود حجیم داره که در اون صورت باید از مدیر کافی نت بخواد اون رو واسش ok کنه ، مابقی همه بچه هان ، که دنبال آهنگ و اینجور چیزان ، پس شما دانلود رو تا یه حجمی محدود کن مثلاً نهایت 10 مگ ، که اگه بیشتر از اون بشه ارور بده و کاربر بخواد که این کار رو شما واسش انجام بدین ( بجای در رفتن ) یعنی اون دنبال شما بگرده ، نه مدیر دنبال اون ...اگه خیلی ام بهش برخورد بره یه کافی نت دیگه ... البته من اینجوری کار می کنم ؛ شما رو نمی دونم و نظر شخصیم بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (31-10-10)
کاربر افتخاری
باشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس یه توضیحی بدید که چه جوری مثلا 10 مگ رو محدود کنم ؟؟؟
بعد اینکه من اگه من اگه 10 تا 10 مگ دانلود کنم چی ؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....Handy.jpg.html
اگه توضیح لازم داشت بگین تا بگم
در ضمن من 10 مگ رو مثال زدم ، یعنی 10 تا سیستم هر کدوم 10 مگ میشه روزی 100 مگ
شما ببیند تا چند مگ میتونید رایگان بدید مثلاً واسه ساعتی 800 تومن ، 5 مگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (02-11-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks