با سلام دوستان میشه یک نرم افزار معرفی کنید که از صفحات سایت اسکرین شات بگیرم
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوستان میشه یک نرم افزار معرفی کنید که از صفحات سایت اسکرین شات بگیرم
|
|
javaheri69 (12-08-16)
کاربر شهرسختافزار
این نرم افزاری که معرفی کردید ایا از همه صفحات سایت میتونه اسکرین شات بگیره یا ن فقط یک قسمت رو؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از صفحه مونیتور شات میگیره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (12-08-16)
کاربر شهرسختافزار
مهندس میشه یک نرم افزار دیگه معرفی کنید که کلا از صفحه سایت اسکرین شات بگیره..اخه این فقط از قسمتی میگیره..برای خوندن مطالعه افلاین میخام ذخیره داشته باشم..خیلی لازمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (12-08-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نصبش کردم رو فایر فاکس .میشه بگین چ جوری ازش استفاده کنم..اخه چیزی رو موزیلا نیومده که بتونم ذخیره کنم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دقت نمیکنی . اگر نصب کرده باشی یکبار مرورگر را میبندی . دوباره باز میکنی بالای دست راست مروگر چیزی شبیه یک قاب عکس اضافه شده . کلیک میکنی روش متنی که میخواری شات بگیری را های لایت میکنی و با دبل کلیک ذخیره میشه.
javaheri69 (12-08-16)
کاربر شهرسختافزار
کاملا درست گفتید..فقط مهندس چرا اینقدر کوچیک ذخیره میکنه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کوچیک ذخیره نمیکنه . برنامه دیفالت ویندوز برای عکس مناسب نیست .خیلی افزونه خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (12-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks