Download Foxit Reader 7.3.4.0311 - FileHippo.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download Foxit Reader 7.3.4.0311 - FileHippo.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (05-06-16), salpc (05-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این باز خوبه.حجمش کمتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه میتونم هم عکس ها با اموزش های یک سایت رو ذخیره کنم میشه ویرایش هم کنم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش باید با pdf editor انجام بشه این فقط قسمت هایی که میخواهید از یک صفحه رو انتخاب میکنی و پرینت میگره به pdfفایلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (05-06-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید زیاد سوال میکنم.میشه عکس های یک اموزش رو همراه نوشته هاش ذخیره کرد بعدا به صورت افلاین خوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر قسمتی که لازم داشتی های لایت کن و برو قسمت پرینت و پرینتر FOXIT رو بزن . میبره برات تو فایل pDFبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (05-06-16)
کاربر شهرسختافزار
مهندس خیلی سخته باهاش کار کردن.میشه کمک کنید.برنامه رو باز کردم.قسمت های یک سایت رو به همراه عکس و متن کپی کردم..حالا بعدش کجا بریزم و ذخیره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks