دوست عزیز اگه منظورتون adobe reader هست که باید بگم این برنامه خروجی جزء pdf نداره... شاید منظور شما کپی تمام مطالب از pdf به فایل doc بود که این مورد فکر نمی کنم عملی باشه به خاطر حفظ حقوق فایل های pdf و جلو گیری از کپی غیر قانونی...(یا به دلایل دیگه عملی نیست...)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behzad00 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما arven_andomil عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم Adobe Acrobat 9 Pro با حجم 900 مگ رو امتحان کردم... این برنامه در پنجره save as اجازه تغییر فرمت فایل رو می ده و طیف وسیعی رو شامل می شه... که بین اونها doc هم دیده میشه...
ولی در تبدیل فایل ها اون طور که باید درست عمل کنه کار نمی کنه... گاهی اوقات فرمت فارسی رو تشخیص میده ولی گاهی اوقات نه...
من نمونه فایلی که تبدیل کردم رو می ذارم... البته چون فونت بیشتر کلمات یاقوت بوده و تشخیص نداده می بینی که اکثر جاها مشکل دارن ولی فونت کلماتی رو که تشخیص داده می بینی که درست انجام داده...
بهر حال مونده به شانست که فونت رو بشناسه یا نه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی می کنم اون یکی برنامه readiris رو هم پیدا کنمو امتحان کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی..

Bookmarks