بندرت پیش می آید که بطور کامل بشه تبدیل کرد
کاربر افتخاری
سلام
یه برنامه میخوام که بتونم فایلهای pdf فارسی رو به word تبدیل کنم. با برنامه هایی که هست و خودم دارم نمیشه این کارو کرد . متنها درهم و برهم میشن.
اگه کسی برنامه ای داره ممنون میشم بهم بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
کاربر شهرسختافزار
بندرت پیش می آید که بطور کامل بشه تبدیل کرد
کاربر افتخاری
یعنی هیچ برنامه ای نیست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
پروین جان تقریبا هیچ برنامه ای برای تبدبل Persian PDF با فرمت Doc وجود نداره.یعنی هیچ برنامه ای نیست؟؟
خودم قبلا برنامه زیاد دیدم با عنوان تبدیل PDF فارسی به Doc ولی هیچ کدوم کار نمی کنند و
فقط عکس ها رو می تونن تبدیل کنن. (اگر PDF به صورت Encrypt باشه دیگه باید قیدشو بزنی حتی
اگه PDF لاتین باشه. )
فلسفه به وجود آمدن Portable Document Format هم همین بوده است. (با Encrypt کردن اطلاعات هیچ وقت
امکان Copy/Paste وجود نداره)
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (06-11-08)
SSA Super V.I.P
دوست عزیز این کاری که شما از این برنامه انتظار دارید کاریه که الان سالهاست هنوز نتونستن به طور کامل و درست انجامش بدن ، بی خیال شید بهتره !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
arven_andomil (06-11-08)
کاربر شهرسختافزار
یک راه می تونم پیشنهاد بکنم اول خروجی عکس بگیری بعد با یک OCR به text تبدیل کنید
چند صفحه هست ؟
arven_andomil (06-11-08)
|
|
کاربر افتخاری
حدود 25 صفحه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ocr چی هست؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
این روش رو امتحان کردم خوب جواب نمیده.کد:حدود 25 صفحه. ocr چی هست؟؟
تو اینم روش با یه برنامه مثل readiris صفحه رو به برنامه می دی و برنامه به صورت اتوماتیک برات
به Text تبدیل می کنه.
برنامه readiris حدود 400 مگ میشه و بیشتر برای لاتین کاربرد داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (06-11-08)
کاربر شهرسختافزار
ورژن ME اون تا حدی قابل قبول هستش
عضو VIP شهرسختافزار
من خودم ورژن Me اون رو دارم متاسفانه هر فونتی رو نمی شناسه ولی خوب عمل می کنه.ورژن ME اون تا حدی قابل قبول هستش
مثلا دست خط منو که اسکن کردم نمی تونه به text تبدیل کنه !!
===========
یه راهی دیگه هست و اونم دربعضی موارد جواب می ده (2-3 باز خودم این کار رو کردم.)
با نرم افزار Adobe Acrobat 8 Professional فایل PDF مورد نظر رو باز کن. (با Acrobat Reader اشتباه نگیرید)
بعد این مسیر رو برو:
File<Export<Word Ducument و فایلی که پسوند Doc داره تحویلیت میده.
اگر PDF ی که داری Encrypt نشده باشد و لاتین باشد 100% به صورت فایل Word و صحیح ذخیره میشه.
اگر PDF که داری فارسی باشد (مثل مال شما) بستگی به فونتش داره و احتمال درست Save شدنش 50% است.
==========
توجه: بهترین مبدل PDF به هر فورمتی خود نرم افزار Adobe Acrobat 8 Professional هست که حدودا 700 مگ حجم داره!
Olesius (07-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks