سلام ..
نرم افزار BCDEdit برای این موضوع کاربرد داره.
اما در مورد اینکه بعد از پاک کردن درایو C و نصب مجدد XP بتونی ویندوز 7 رو هم برگردونی زیاد مطمئن نیستم ( یعنی تجربه عملی این حالت رو نداشتم )
موفق باشی ..
سلام بر همه
من در حال حاضر دو windows xp و 7 رو در سیستم هم دارم . xp در درایو c و 7 در d حالا میخوام پارتیشن c و پاک کنم و حجمشو به درایو های دیگم بدم ولی نمیخوام برای windows 7 ام مشکلی پیش بیاد مثلا درایو d و به c تبدیل کنم ...
اگر نرم افزاری برای این کار میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام ..
نرم افزار BCDEdit برای این موضوع کاربرد داره.
اما در مورد اینکه بعد از پاک کردن درایو C و نصب مجدد XP بتونی ویندوز 7 رو هم برگردونی زیاد مطمئن نیستم ( یعنی تجربه عملی این حالت رو نداشتم )
موفق باشی ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Khornaf (27-04-10)
فکر کنم منظورم رو بد گفتم من نمیخام دوباره xp نصب کنم و فقط میخوام اون درایو و فرمت کنم و فقط از win7 استفاده کنم ولی چون تنظیمات بوت رو درایو xp (یعنی درایو c) هست و بعد از فرمت کردنش نیمخوام دوباره 7 و بریزم و میخوام از 7 فعلیم (که در اصل در درایو d هست) استفاده کنم. او نرم افزاری که معرفی کردین باهاش اون قسمتی که در boot اول سیستم ازم میپورسید که با کدام سیستم عامل بوت شه رفت ولی نمیدونم اگر درایو c و فرمت کنم win7 ام بالا مییاد یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks