با سلام.ممنون از جواب دهی عالی تون.خواستم بگم آیا نرم افزاری یا برنامه ای هست.که بشه باهاش با خارج کشور مثل آلمان تماس رایگان یا ارزانتر گرفت.برنامه هم فرقی نداره برای کامپیوتر باشه یا اندروید,سپاس
فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
با سلام.ممنون از جواب دهی عالی تون.خواستم بگم آیا نرم افزاری یا برنامه ای هست.که بشه باهاش با خارج کشور مثل آلمان تماس رایگان یا ارزانتر گرفت.برنامه هم فرقی نداره برای کامپیوتر باشه یا اندروید,سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اسکایپ برای اندرویدم هست??هزینه تماس چقدر هست با آلمان.اخه با خط ثابت خونه خیلی گرونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
امید جان طرف اسکایپ نداره.من با شماره تماس میخام بگیرم.کد کشور 00237.به چه روشی تماس بگیرم رایگان یا ارزانتر باشه
کارت تلفن بین المللی اقتصادی ترین راه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار رایگان تلفنی نمیشناسم .
javaheri69 (17-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کارت تلفن که گفتید هزینه ش چقدر??چ جوری باید ازش استفاده کرد??از طریق خط ثابت هست ??برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل کارت تلفن داخلی میزانی شارژ دارد . معمولا هر کشوری تعرفه خاصی دارد و دقیقه ای محاسبه میشود . اکثر دکه های روزنامه فروشی هم موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمونش هم
Ø®Ø±ÛØ¯ Ø¢ÙÙØ§Û٠کارت تÙÙ٠خارج از Ú©Ø´ÙØ± ٠بÛ٠اÙÙ ÙÙÛ Ø§Ù٠کارت
کاربر شهرسختافزار
امید جان.هزینه دقیقا نمیدونی با آلمان چقدر هست با کارتی که گفتی??من خیلی لازم دارم اخه..با خط ثابت دقیقه ی فک کنم هزار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks