کارت تلفن بین المللی اقتصادی ترین راه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار رایگان تلفنی نمیشناسم .
کارت تلفن بین المللی اقتصادی ترین راه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار رایگان تلفنی نمیشناسم .
javaheri69 (17-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کارت تلفن که گفتید هزینه ش چقدر??چ جوری باید ازش استفاده کرد??از طریق خط ثابت هست ??برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk
مثل کارت تلفن داخلی میزانی شارژ دارد . معمولا هر کشوری تعرفه خاصی دارد و دقیقه ای محاسبه میشود . اکثر دکه های روزنامه فروشی هم موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمونش هم
Ø®Ø±ÛØ¯ Ø¢ÙÙØ§Û٠کارت تÙÙ٠خارج از Ú©Ø´ÙØ± ٠بÛ٠اÙÙ ÙÙÛ Ø§Ù٠کارت
کاربر شهرسختافزار
امید جان.هزینه دقیقا نمیدونی با آلمان چقدر هست با کارتی که گفتی??من خیلی لازم دارم اخه..با خط ثابت دقیقه ی فک کنم هزار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk
تو اون لینکی که دادم باید نوشته شده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks