عرض کردم که تخصصی هستن و شخصا بنده انتخابم اینا هستن و ... این بحث رو ادامه نمیدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در خصوص بقیه مواردی که فرمودین، همین نرم افزارها هم این ویژگی ها رو دارن، متنها یوزر فرندلی نیستن!
نرم افزار مثل IDM تمام کارها رو توی صف قرار میده و کار رو برای من راحت کرده، چند فایل با هم کانورت شدن رو بنا به دلایلی اصلا توصیه نمیکنم
حتی برای دم دستی بودن هم سرعتش از نرم افزارهای دیگه بیشتره (تنظیم Very fast و ... بگیر تا Super HQ داره)
خاموش کردن و ... بعد از کار رو هم داره
پیشرفته ترین تنظیمات کراپ، زیرنویس، فیلترها، انکدینگ، صوت و پارت بندی رو داره
صرفا بنده خواستم نرم افزاری ورای این نرم افزارها که توی نت ریخته و کاربران استفاده می کنن معرفی کنم تا این 2 نرم افزار رو هم به لیست نرم افزارهاشون اضافه کنن
هدف بررسی و مقایسه و ... نیست
سال نوتون مبارک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن: اکثر اینکودرهای معروف طبق شنیده ها از منابع مختلف از نسخه Command محور این نرم افزار استفاده میکنن و خیلی از این دستورها رو میشه توی خود نرم افزارهم یادداشت کرد (چیزی مثل فرمول نویسی تخصصی)
پ.ن2 : اون نوشته که نظر شخصیم رو گفتم: غیر رایگان و نامطمئن، منظورم همین بود که Freemake غیر رایگان و Format Factory نامطمئن بود و جنابعالی بد برداشت نمودین (شاید هم بنده بد منتقل کردم)

Bookmarks