برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلاً Format Factory و Freemake رو نمیشه با Handbrake و Hybrid مقایسه کرد.
مقایسه اینا مثل مقایسه Paint با فتوشاپه درسته Paint ویندوز آزادی زیادی در انتخاب های پیشرفته به ما نمیده ولی هیچ کس نیست که در کار هایی که می خواد سریع انجام بشه یا سادگی مد نظرشه سراغ Paint نرفته باشه.
از این منظر Format Factory و Freemake رو میشه با سایر نرم افزار هایی که رابط کاربری زیبا و ساده ای دارن مثل Wondershare و Xilisoft و Any Video و... مقایسه کرد نه Handbrake و Hybrid چون Format Factory و سایر رقباش بیشتر تاکید در سادگی و سرعت عمل بالا دارن برای همین هم مثلاً وقتی فرمت فکتوری رو نصب کنید براحتی با کلیک راست روی هر فیلم و آهنگی میشه با انتخاب گزینه Format Factory با یه کلیک فرمت فیلم، عکس ، آهنگ و... رو تغییر بدیم برای همین این نرم افزار ها برخلاف Handbrake امکان Batch Convert دارن و حتی بعضی هاشون 3 تا یا بیشتر رو همزمان کانورت میکنن و اگه بخوایم خودشون هم پس از کانورت همه اش کامپیوتر رو خاموش میکنن برای همین این نرم افزار ها علاوه بر قدرت Multi-Threading که مثل Handbrake باید داشته باشن معمولاً از قدرت GPU هم استفاده میکنن که اینو هنوز Handbrake به صورت Beta داره و خودش پیشنهاد نمیکنه چون میگه کیفیت فیلم فدای سرعت بیشتر میشه در کل منظورم اینه که Handbrake و Hybrid و MeGUI و... بیشتر برای انکدر های حرفه ایه که می خوان نهایت کیفیت رو حتی شده پس از 5 - 6 ساعت انکد به دست بیارن ولی یوزر معمولی که سرعت در کنار سادگی کار با نرم افزار براش مهمه سراغ اینا نمیره معمولاً شما خودتو نبین با اینا به قول خودتون حرفه ای هستید ولی نمیشه که همه توشون حرفه ای باشن نمونه اش مثلاً یکی PHP بلده سایتش رو خودش اختصاصی مینویسه ولی به نظرتون این درسته که به همه نوشتن سایت از اول رو پیشنهاد بده یا برای افراد مبتدی تر وردپرسی وبلاگی چیزی پیشنهاد بده؟
در کل منم خودم Handbrake رو از خیلی سال پیش تو کامپیوترم دارم اما معمولاً برای کانورت دم دستی و راحت از فرمت فکتوری استفاده میکنم و مگر در استفاده های خاص سراغ Handbrake میرم.
راستی بازم محض اطلاع Format Factory هم کاملاً رایگانه و خود سازنده اش رایگان داده لینک سایت سازنده: Format Factory - Free media file format converter
حتی فرمت فکتوری 62 زبان مختلف من جمله فارسی هم برای سادگی بیشتر کار باهاش در خودش داره.

Bookmarks