سلام
جناب EHSANRF اشتباه میکنید Format Factory وقتی ویروس شناسایی شد سریع در نسخه های بعدش مشکل رفع شد فقط تنها مشکلی که الان داره و خیلی نرم افزار های رایگان دیگه مثل FileZilla هم دارن اینه که موقع Setup اگه حواست نباشه و تیک هاش رو بر نداری یه نرم افزار اضافه هم برات نصب میکنه.من خودم الان چندین ساله از Format Factory استفاده میکنم و هنوز هم روی کامپیوتر آخرین نسخه 4.0.0.0 رو تازه همراه آنتی ویروس کسپراسکی دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.
فرمت فکتوری یه ویژگی های منحصر به فردی داره که من در هیچ نرم افزار دیگه ای ندیدم مثل افزایش ولوم صدای آهنگ حین کانورت که من مثلاً آهنگ MP3 که صدای خیلی ضعیفی داره رو Volume Control اونو روی 200% میذارم صداش 2 برابر قوی تر میشه تازه چند بار این کار رو طی کنم دیگه خیلی صدای بالایی میشه + یکپارچگی که این نرم افزار در تبدیل عکس و فیلم و آهنگ و حتی یه سری امکان دیگه مثل ریپ سی دی و... داره هیچ نرم افزاری نداره و مثلاً همون Freemake که یه زمان اسم در کرده بود اولاً کاملاً رایگان نیست چون نسخه Free و Premium جدا داره و امکانات مهمش پولیه دوماً برای کانورت آهنگ باید Freemake Audio Converter و برای فیلم Freemake Video Converter رو دانلود کنیم در صورتی که فرمت فکتوری هم کاملاً رایگانه و هم یکپارچه است تنها مشکلش نیاز به آگاهی کامل موقع مراحل Install هست همین.
ضمناً جناب SajjadKhati جسارتاً اسم درست اون نرم افزار HandBrake هستش به معنای فارسی "ترمز دستی" یعنی Brake که میشه ترمز درسته نه Break که اشتباه می نویسید میشه شکستن و کلاً میشه "شکستن دستی" برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش هرگز هرگز نرم افزار رایگان رو از سایت های ایرانی دانلود نکنید.
همین Handbrake رو از سایت خودش یعنی handbrake.fr و فرمت فکتوری هم از سایت سازنده اش یعنی pcfreetime.com دانلود کنید.

Bookmarks