دوستان عزیز مدتی هستش که وقت بیکاریم از طریق سایت دانشگاه به اینترنت متصل میشم و گاه گداری بازیهای فلش رو بازی میکنم.
بازی های خوبی دیدم توی نت. میخوام اگه میشه نرم افزاری بهم معرفی کنید که بتونم این بازی های فلش رو دانلود کنم.
با تشکر
دوستان عزیز مدتی هستش که وقت بیکاریم از طریق سایت دانشگاه به اینترنت متصل میشم و گاه گداری بازیهای فلش رو بازی میکنم.
بازی های خوبی دیدم توی نت. میخوام اگه میشه نرم افزاری بهم معرفی کنید که بتونم این بازی های فلش رو دانلود کنم.
با تشکر
Failure is not an option
|
|
مدیر بازنشسته
بهادرجان بهترین برنامه همین دانلود منیجر IDM هست که فایل های Stream تحت وب که شامل فلش ، فیلم و .. میشه رو میشه به راحتی دانلود کرد .. در مورد بازی های فلش ، من هرسایت بازی ای رفتم توی سورس صفحه دقیقا لینک مستیم اون فایل فلش هست ( البته برای فیلم ها مثل یوتوب اینطوری نیست )
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
خوب من با IDM زیاد آشنا نیستم.میشه بیشتر توضیح بدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سایتی که من میرم لینک مستقیم از بازی رو نداره!
Failure is not an option
مدیر بازنشسته
آخرین ورژن IDM رو اگه داری نصب کن و یا دانلود کن . بعد از نصب برنامه در حالت اجرا باشه وقتی سایت کامل بود بشه و بازی هم لود بشه بالای اون فایل فلش و یا فیلم یه دکمه میاد که نوشته Download This Video نوشته .. وقتی اینو بزنی IDM شروع به دانلود میکنه .. مثل عکس زیر که در سایت یوتوب هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
این idm توی ForeFox ظاهرا اون گزینه رو نمیاره که دوستمون گفتن و فقط توی IE این گزینه میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگید توی FireFox چکار باید کرد تا این گزینه رو اونجا هم داشته باشیم؟
|
|
مدیر بازنشسته
اگر موقع نصب IDM فایرفاکس نصب باشه بصورت اتوماتیک خود برنامه این ویژگی رو برا برنامه فعال میکنه .. برای فعال کردن دستی در فایرفاکس میتونید از روش زیر استفاده کنید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysammagical برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول مطمئن شوید Add-On مربوط به IDM بصورت صحیح نصب شده باشه :
در مرحله بعد کافیه به داخل منوی Downloads >> Option در IDM مراجعه کنید و در سر برگ General هر مرورگری را که میخواهید انتخاب کنید : بصورت زیر :
بعد از تمامی این مراحل یک بار فایرفاکس رو ریستارت کنید و کار تمومه و میتونید از این ویژگی استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
Mobin Ranjbar