سرعت تبدیل بستگی به روش استفاده شده برای Encode کردن هم داره ، شما از XviD4PSP استفاده کن ببین میتونه کاری که میخوایو انجام بده یا نه ...
HWBOT SSA Member
سلام به همه ی دوستان خبره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
من بهترین نرم افزار بدیل فرمت تصویری رو یم خواستم که کرک هم داشته باشه یا مجانی باشه که!
1 . از تمام ترد های CPU استفاده کنه !
2 . از GPU اگر بشه استفاده کنه.
3 . تمام فرمت ها با هز رزولوشنی رو به تمام فرمت ها با هر رزولوشنی تبدیل کنه.
من فیلم های BD و MKV رو می خواستم به DviX تبدیل کنم برای سینمای خانگی خونمون چون هیچ فرمتی رو پخش نمی کنه به جز همین DivX .
خیلی گشتم نرم افزار های زیادی رو هم دان کردم ! مثل :
AVS Video Converter 6
Xilisoft Video Converter Ultimate 6.5.5.0426 Portable
و یه چند تا دیگه معروفترینشون همین 2 تا بودن که باز هم یه ارور های عجیبی می دادن !
مثلانرم افزار اولی تا یه جاهایی رو تبدیل می کنه مثلا 45% با 8 تا تِر ِ د CPU i7 950 اما یه هو ارور ویندوز می آد که نرم افزار STOP working !!!
این فایل رو به عنوان مثال :
Planet.Earth.1080p.BluRay.x264.Ep1 From Pole To Pole
لطفا نرم افزاری می شناسید معرفی کنید.
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
سرعت تبدیل بستگی به روش استفاده شده برای Encode کردن هم داره ، شما از XviD4PSP استفاده کن ببین میتونه کاری که میخوایو انجام بده یا نه ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
bill geits (29-07-11), PUMAOC (26-07-11), Rezasam1 (27-07-11)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
MediaCoder یک نرم افزار کانورت حرفه ای و رایگان هست که ازین لینک می تونید دانلود کنید.
تا 16 ترد را پشتیبانی میکنه و در استفاده از GPU هم فقط Cuda رو پشتیبانی میکنه.
البته از Cuda بیشتر برای Encode فیلم های Full HD استفاده میشه نه Divx .
این نرم افزار به جای کدک Divx از XviD استفاده میکنه که هر 2 توسط سینمای خانگی قابل پخشه.
البته این نرم افزار هم به خاطر Open source بودن ممکنه ارورهای زیادی بده اما من خودم تبدیل فیلم های HD به
DivX باهاش مشکلی نداشتم.
سوالی بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 26-07-11 انجام شده است
nothing is as it seems
bill geits (29-07-11), germ (27-07-11), lamferenzo (28-08-12), P A R H A M (26-07-11), PUMAOC (26-07-11), Rezasam1 (27-07-11), Stream (26-07-11)
HWBOT SSA Member
می گم من هر کاری کردم نتونستم تو این نرم افزاری که معرفی کردید رزولوشن رو تعیین کنم !!! کل نرم افزار رو زیر و رو کردم.
یه چیز دیگه سرعت دکودینگ کردن نمی دونم همون تبدیل فرمت خیلی پایینه !! عادی هست !؟ مثلا این مستندی که می خوام تبدیل کنم 51 مین هست برای تبدیل 1 ساعت و 45 دقیقه وقت لازم داره!!
کاربر شهرسختافزار
توی این تصویر مشخصه از کجا رزولوشن رو تغییر بدید ( تب Picture ) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Capture..JPG
سرعت کانورت بستگی به پردازنده و حجم بیت ریتی که برای فایل خروجی در نظر میگیرید داره.
از اونجا که ویدئوی مورد نظرتون Full HD 1080P هست Decode کردنشم عملیات سنگینی است و به نظرم یک همچین زمانی طبیعیه .
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 27-07-11 انجام شده است
nothing is as it seems
bill geits (29-07-11), PUMAOC (28-07-11), Rezasam1 (27-07-11)
HWBOT SSA Member
وقتی به اینتر نت وصل نباشم این گزینه برام فعال نمی شد !!! عجییب.
دست شما درد نکنه. پس زمانش همونه.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks