سلام
این بار که ویندوز رو نصب کردم احساس می کنم سرعت سیستم اومده پائین. مثلا وقتی یه فایل pdf رو minimize می کنم و دوباره می خوام اجرا کنم با تاخیر اجرا میشه. الان یه برنامه می خوام که سرعت دقیق قطعات سیستم رو موقع کار کردن بهم نشون بده.
کاربر افتخاری
سلام
این بار که ویندوز رو نصب کردم احساس می کنم سرعت سیستم اومده پائین. مثلا وقتی یه فایل pdf رو minimize می کنم و دوباره می خوام اجرا کنم با تاخیر اجرا میشه. الان یه برنامه می خوام که سرعت دقیق قطعات سیستم رو موقع کار کردن بهم نشون بده.
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
MicroSystem (29-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
sisoft sandraبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
لطفا آخرین ورژنش رو بهم معرفی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
توی همین سایتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن 2009
یکی دیگه پسورد: www.persiandown.com
آخرین ویرایش توسط MR.Fantastic در تاریخ 29-08-09 انجام شده است
arven_andomil (29-08-09), ™Ali (29-08-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هیچ کدوم قابل دانلود نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . همه لینکها پاک شده!
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور 1
سرور 2
arven_andomil (29-08-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
به نظرم اگر می خوای سرعت کل کامپیوتر رو بسنجی :
اا تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2009
arven_andomil (29-08-09), D J V A H I D (29-08-09), saman87 (30-08-09)
سرعت CPU
با این برنامه میتونید سرعت واقعی CPU ه Intel یا AMD رو اندازه بگیرید.
دانود
750 کیلوبایت.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
arven_andomil (30-08-09)
1-اول برنامه tuneup utility 2009 رو نصب کن . رجیستری و سیستم روباهاش اپتیمایز کن بعد با برنامه pcwizard که دوستان گفتند از سیستم بنچمارک بگیرید.
arven_andomil (30-08-09)
کاربر افتخاری
سلام...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشخصات سیستم...
این رو دیشب گرفتم بدون اون برنامه ای که گفتین...
این رو امروز گرفتم با پاک کردن کامل بوسیله برنامه tuneup utility 2009....
به نظرم امروزی خیلی بده با اینکه امتیازش بالا تره....چرا؟؟؟
میشه این نمودارها رو توضیح بدین؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks