اعتماد کردن یعنی 0 تا 100 رو بسپری به شرکت بزرگ و پیشرویی که شما میگی ...
اونم تو ایران که لایسنس معنا نداره (حداقل برای کاربر خانگی ... شاید برای شرکت ها و کارخونه ها از لایسنس استفاده کنن)

حرف شما درسته ... ولی یه کاربر خونگی مگه چی داره که بخواد از دست حملات ملیسا یا Klez یا SQL Slammer یا MyDoom یا .... درامان بمونه

شما هم مته به خشخاش نذار ... و در مورد اینکه فقط داری از شرکت های بزرگ و تحقیقات و مطالعاتشون میگی , 4تا منبع مستدلل بزار ... شاید من دارم اشتباه میکنم
سر سری گرفتن و ساده گرفتن امنیت و اینکه فکر کنیم چون ی کاربر خانگی هستیم پس میتونیم چشممون رو روی خیلی از مسائل و نکات ببندیم اولین اشتباهی هستش که هر کسی ممکنه بکنه .

تامین امنیت کاربر خانگی و شرکتی و سازمانی نمیشناسه و تو هر گروهی باید بهش حساس بود و به دنبال بهترین ها .

ی کاربر خونگی در صورتی که امنیت رو نادیده بگیره یا بره سراغ محصولات نامعتبر و بی کیفیت با مشکلاتی روبرو میشه که پشیمونی سودی براش نداره .

ایران هم مثل بقیه کشورهاست . توش نسخه اصلی هست - نسخه تقلبی هم هست . این خود کاربر هستش که باید دقت کنه که چه محصولی رو از چه شرکتی خریداری میکنه .

بعضی فروشنده های آنتی ویروس که محصولات معمولی یا فاقد کیفیت مناسب ارائه میدن چون نمیتونن از لحاظ کیفیت و برند بودن با غولهای امنیتی رقابت کنن سعی دارن این ذهنیت اشتباه و به شدت نادرست و خطرناک رو تو کاربر درست کنن که تو ی کاربر خانگی ساده هستی و نباید سخت بگیری .

مثل این میمونه شما جنرال موتورز و پراید رو بتونی با قیمت 20 تا 25 میلیون تو ایران بخری و بعدش سایپا بیاد بگه اینجا ایرانه بیا پراید بگیر . مگه میخوایی هواپیما بخری که بری پول بدی جنرال موتورز بگیری ؟!!!

باید مراقب حرفایی که بعضی ها میزنن باشیم .

مثلآ فروشنده های نوت بوکها و تجهیزات اپل تو ایران که میگن اپل ویروس نمیگیره و نیاز به ضد ویروس نداره . یا میان میگن آنتی ویروسهای اپل برای شناسایی ویروسهای ویندوز هستش .

خوب اینهم ی نمونه از اطلاعات نادرسته و امنیت کاربر رو به شدت با مخاطره روبرو میکنه .

فراموش نکن هر 4 ثانیه ی تهدید سایبری و ویروس داره وارد فضای مجازی میشه و باید امنیت رو جدی گرفت .