دوست گلم لطفا لینک میخواهید بدید از یه جای درست حسابی بدید

لینک یه سایت وابسته به یه سایت دیگه که کارش فروش آنتی ویروسه، تاریخ مقاله هم برای حدود 2 سال پیشه که سند نشد

منم الان یه تاپیک میزنم که بیل گیتس گفته ما تمام سخت افزارهای شرکت ماکروسافت را با مشاوره nima_hl از سایت سخت افزار خرید میکنیم

اصلا میدونید طرح آیپد اپل را من دادم! (کی به کیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

من هیچ تاکیدی روی هیچ آنتی ویروسی ندارم و همانطور که عرض کردم تجربه شخصیم را بیان کردم

قطعا ماکروسافت اینقدر دیوانه نیست که خودش را با تعداد زیادی شرکت امنیتی در بندازه تا یک شبه تمام سیستمهای ویندوزی منهدم بشن

طبیعیه که چراغ خاموش و در حاشیه حرکت کنه و حتی کاری کنه که در رنکینگها امتیاز نیاورد

ولی هیچ شرکتی در جهان به اندازه خود ماکروسافت از ویندوز سر در نمیاره و یک بخش کوچک در این شرکت با در اختیار داشتن سورو کدهای ویندوز قطعا خیلی راحت تر میتونند سوراخ سنبه های ویندوز را بسته و از آن محافظت کنند
دیسنا مطالب رو به فارسی ترجمه میکنه و لینک منابع خبر هم تو خود همون خبر و گزارش میذاره .

سایت درست حسابیه که شرکت ESET الان 2 ساله آدرس وبلاگیش رو بسته و هیچ جوره حاضر نیست بازش کنه . دلایل دیگه ای هم هست که نه اینجا جای گفتنشه و نه زمان ما اجازه بحث پیرامونش رو میده .

بهر حال دیسنا ی سایت معتبر و شناخته شده هستش و بهتره قبل از اظهار نظر و قضاوت به درستی و از منابع معتبر و موثق مطالعه و تحقیق کنین .