یعنی واقعاً کسی نمیدونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش خودم vMix HD و vidblaster رو امتحان کردم ولی نمیشه یه متنو به صورت زیر نویس متحرک آورد.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
نرم افزاری می خوام که روی سیستم نصب بشه و یه تعدادی عکس و فیلم و متن ورودیش باشه و یک خروجی با توجه به چیزی که ما آماده کردیم بده
مثلاً اگه دیده باشین در مراسم های بزرگ تعدادی تصویر روی پرده به نمایش در میاد یا دوربین های مجلس تصاویرشون میوفته روی پرده و بالا یا پایین تصویر دعایی که در حال خوانده شدنه رو مینویسه یا مثلاً یه تبلیغی زیر نویس میشه
توجه داشته باشین حتماً حالت زیر نویس میخوام داشته باشه یعنی از یه طرف صفحه وارد و از اون طرف خارج بشه
پیشاپیش ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی واقعاً کسی نمیدونه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش خودم vMix HD و vidblaster رو امتحان کردم ولی نمیشه یه متنو به صورت زیر نویس متحرک آورد.
کاربر شهرسختافزار
تعجبیه کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks