نسخه Micro ابزار اضافه رو نداره مثلا Show Time رو نداره و فقط نرم افزار اصلی هست
سریال داره
با ویندوز 7 هم باید سازگاری داشته باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه Micro ابزار اضافه رو نداره مثلا Show Time رو نداره و فقط نرم افزار اصلی هست
سریال داره
با ویندوز 7 هم باید سازگاری داشته باشه
Ardalan (24-08-09), arven_andomil (24-08-09), Trance (24-08-09)
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.این دو نسخه چه فرقی با هم دارن که حجم یکیش 34 مگ هست یکیش 55 مگ؟؟؟
2.بعدم با اصلیه که 384 مگ هست چه فرقی دارن؟؟؟
3.به ترتیب کدوم پیشنهاد میشه؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
بستگی به نوع فشردگی داره
بالا هم گفتم اینها فقط نرم افزار اصلی هستن و بقیه ابزار هایی که توی نسخه کامل هست رو ندارند
پیشنهادی ندارم که کدوم رو بگیرید هرکدوم راحتر هست ولی به احتمال زیاد تفاوت این دو فقط در فشردگی هست
arven_andomil (25-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با توجه به Rar بودن هر دو و اختلاف زیاد بین حجمشون نمی تونه به خاطر Compression باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (25-08-09)
میشه علی جان میشه
شما اگر یکبار فایل رو فشرده کنید و بخواین دوباره اون رو توی یک فایل فشرده دیگه بگذارید دیگه فشرده نمیشه
مثلا یک فایل EXE داریم با حجم 1.21 مگابایت
فایل فشرده شده با پسوند Zip
فایل فشرده شده با پسوند Rar
فایل فشرده شده با پسوند 7Zip
به ترتیب 436 کیلوبایت ، 371 کیلوبایت ، 322 کیلوبایت
فشرده سازی مجدد فایل ZIP با پسوند Rar
فشرده سازی مجدد فایل ZIP با پسوند 7Zip
به ترتیب 436 کیلوبایت ، 436 کیلوبایت !!
خواستید خودتون امتحان کنید
arven_andomil (25-08-09), ™Ali (24-08-09)
مدیر سابق انجمن
همونطور که علی جان گفتند نسخه Portable نیازی به نصب نداره و فقط روی فایل exe که کلیک کنید اجرا میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من توصیه میکنم همون لینکی که من گذاشتم رو بگیرید
arven_andomil (25-08-09), Labyrinth (24-08-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks