دوست عزیز خوش اومدی به PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونی از برنامه Get data back استفاده کنی برنامه خوبیه
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت تمام دوستان
من در اثر یه اشتباه هارد اصلی را فرمت کردم و الان دنبال قویترین برنامه recovery هستم تا بتونم یه سری اطلاعات که 6 ماه روش زحمت می کشم بر گردونم فرمت بعضی از فایلها zip شده هستش و بعضی به صورت 3gp و WAV . خواهش می کنم اگخ یه برنامه صد در صد تست شده را سراغ دارید معرفی کنید خودم برنامه های زیادی را امتحان کردم هیچ کدوم 100% عمل نمی کنند و فایلهای مورد نظر را پیدا نمی کنند.
با تشکر خیلی ضروری لطفا سریع جواب بدین.
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
دوست عزیز خوش اومدی به PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونی از برنامه Get data back استفاده کنی برنامه خوبیه
تایید میشود من با این برنامه چیزی درحدود 50 گیگ برگردوندم
توی ورژن جدیدش امکان گرفتن نسخه پشتیبان هست البته نباید وقتی چیزی پاک شد چیزی توی هارد کپی کنی چون میره رو اون سکتور و اطلاعاتی که روش بوده رو پاک میکند
راستی مهدی کسپرت درست کار میکنه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
بله با کرکی که ساسان جان دادن فعلا که داره کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
Active@ Data Recovery رو هم تست کنید ، بسیار عالی عمل می کنه .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks