من به دنبال یک نرم افزار سبک و قوی جهت تبدیل کدک ها MPEG2 و AVI به DIVX هستم که تاخیر صدا بعد تبدیل دیده نشه
دوستان چه نرم افزارهایی را پیشنهاد می کنند
کاربر شهرسختافزار
من به دنبال یک نرم افزار سبک و قوی جهت تبدیل کدک ها MPEG2 و AVI به DIVX هستم که تاخیر صدا بعد تبدیل دیده نشه
دوستان چه نرم افزارهایی را پیشنهاد می کنند
|
|
کاربر شهرسختافزار
من برای تبدیل همه فایل های ویدئویی از نرم افزار McFunSoft Video Solution استفاده می کنم
خیلی عالیه
بدون کوچکترین فاصله انداختن صدا و تصویر
فقط واسه من تبدیل فایل های بزرگ سخته چون سی پی یوم 3200 هست و این نرم افزار موقع تبدیل 100% از سی پی یوم رو استفاده میکنه :D
هر فرمتی هم که فکرش رو بکنید تبدیل مبکنه
حتی فرمت TS (فایلهای ضبط شده از رسیور)
خلاصه من که راضیم
13 مگ هم بیشتر نیست
اینم لینک دانلود نسخه 7.9 + سریال نامبر
http://www.snapdrive.net/qs/4ccb3f28ba2f
اینم هم اطلاعات کامل از سایت سازنده
http://www.mcfunsoft.com/mvs/features.htm
green_waves (30-08-08)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
من تا کنون تجربه خوبی از jet audio نداشتم میشه بیشتر توضیح دهید
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای تبدیل پسوند ها با ین برنامه دکمه convert در بالای برنامه را می زنید و برای تبدیل فایلهای تصویری از گزینه video استفاده می کنید،اما باری این کار بااید پکیج های کدک ها رو مثل k-lite codecc package و یا visra codec package رو از قبل بر روی سیستمتون نصب کنید،البته برنامه ساده و کاربردی SUPER @ هم استفاده کنید اما کیفیت و اینکه همزمانی صدا و تصویر رو نمی دونم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
TMPGEnc.Xpress رو تست کردی ؟
اگر باهاش کار کرده باشی میفهمی چی میگم
همه چیز به همه چیز با هر فرمتی بخای تبدیل میکنه
اگه کار نکردی بگو لینکش بزارم
green_waves (31-08-08), saeed25 (31-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه تا کنون باهاش کار نکردم DVD Rip هم هست
مدیر سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما
green_waves (31-08-08)
کاربر شهرسختافزار
کرک این نرم افزار روش خاصی داره ؟
من نمی تونم کرکش کنم
SSA Super V.I.P
از نرم افزار Total Video Converter هم میتونید استفاده کنید ، این نرم افزار همه کاری می کنی جز ظرف شستن !
خواستید بگید لینک بدم .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks