mzz (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام بر دوستان
من تازه یه فونت نستعلیق گرفتم که در نقطه گذاشتن مشکل داره خواستم ببینم کسی از دوستان این فونت رو بدون این مشکل داره چون بشدت نیاز دارم ممنون میشم
mzz (28-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
میر عماد رو امتحان کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://bindownload.com/archives/1386/09/23/mir_emad.php
ripek (25-12-09), Saeed-Milan (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدممنون جالب بود ولی من فونت رو خواستم ،کسی سراق نداره
ripek (25-12-09)
اینم فونت نستعلیق
Nastaligh.rar
AMD>INTEL (24-12-09), mzz (28-12-09), ripek (25-12-09), Saeed-Milan (24-12-09)
کاربر شهرسختافزار
چرا نمی چسبه عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 24-12-09 انجام شده است
ripek (25-12-09)
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
ripek (25-12-09), Saeed-Milan (25-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون دوست من ولی این همون فونتی هست که خودم داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 25-12-09 انجام شده است
ARA-RF (25-12-09)
کاربر شهرسختافزار
بله کلا این فونت مشکل داره و داشته شما بهتره از نرم افزار میر عماد استفاده کنید چون فقط برای شما اینطوری نیست ولی میر عماد یا مریم عالیه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای من مشکلی نداره در نقطه گذاری، تنها مشکلش پیوست حرف ی به سایر حروف در بعضی از کلمه هاست!
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
Saeed-Milan (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اینو امتحان کنید :
http://rapidshare.com/files/32579074...liq_3.ttf.html
Saeed-Milan (28-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks