حسين جان من DirectX 10 NCT Release 2 رو 2 ماه پيش با 3Dmark 06 ازش تست گرفتم.
دريغ از افزايش يك امتياز در 3Dmark06 (تو كيفيت تصاوير و Texture ها در بازي هم تغييري احساس نشد.)
به دوستان پيشنهاد مي كنم اصلا طرفش نرن. (اگر هم نصب كرديد مشكلي نيست چون DX 9.C فرقي نداره)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز برنامه هایی که در این تاپیک ارائه شدند ارتقای سخت افزاری ایجاد نمی کنن که انتظار داشتین امتیاز 3D mark افزایش پیدا کنه...؟؟؟!!!!
به طور واضح مگه امتیاز 3D mark06 شما در xp با تست در vista افزایش پیدا می کنه...؟؟؟ عموما که کاهش 200-100 امتیازی داریم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه ها هم صرفا ارتقای نرم افزاری هستن (بهینه سازی نرم افزاری) برای بهبود کیفیت و جزئیات تصاویر...

من گول این دایرکت ایکس 10 برای Xp رو خوردم و ویستای نازنینم رو پاک کردم و رفتم سراغ Xp چون فعلا 2 گیگ رم دارم و یکم تو بازی های حجیم مثل وارهد رمم پر میشه و باید از ویژوال مموری استفاده کنم که خیلی بد میشه چون وقتی از بازی میای بیرون باید حتما ریست کنی تا مثل آدم کار کنه سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و شما دوست عزیز...
تنها بازی حجیم که رم قورت!! می ده تو ویستا فقط Warhead هست که ویژوال مموری هم تاثیری روش نداره...
منم با 2 گیگ تو ویستا بازی می کنم ولی مشکلی در خروج از بازی ندارم...
این کاهش رم و فریز شدن تصاویر(البته در صحنه های فضا باز و شلوغ) رو می شه با افزایش فرکانس رم به حداقل 900 و فرکانس سی پی یو حداقل 2.8 جبران کرد...

دیگه اینکه دوست عزیز شما چه کارتی دارین که می خواین Warhead دایرکتس 10 بازی کنین؟؟؟
من با 8800GT با جزئیات very high (یادم رفت دقیق چی بود!! ex...) در رزولوشن کامل مانیتور 19 واید بازی نمی کنم اون وقت شما با 9600GT می خواین دایرکتس 10 بازی کنین؟؟؟

این دایرکتس 10 که تو این تاپیک ارائه شده نمی تونه دقیقا دایرکتس 10 ویستا باشه و انتظار اینکه بتونین جزئیات very high که در ویستا قابل دسترسی هست رو در xp انتخاب کنین انتظار زیادی هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی این دایرکتس کیفیت و جزئیات تصاویر دایرکتس 9 رو تا حد زیادی بهبود می بخشه طوری که تصاویری با کیفیت نزدیک به دایرکتس 10 رو می ده...
پس می تونین با همون جزئیات High کیفیتی بهتر از دفعات قبل داشته باشین...

آخرین درایور کارت گرافیکی هم از لزومات به شمار میاد...
گاهی اوقات هم نصب دوباره بازی...!!

موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید