آخرین درایور کارت های nvidia رو هم از اینجا دانلود کنین اونایی که نمیدونستن...
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
کاربر شهرسختافزار
آخرین درایور کارت های nvidia رو هم از اینجا دانلود کنین اونایی که نمیدونستن...
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
از هرجا که دانلود می کنید
قبل از اجرا حتما با یه آنتی ویروس از بدافزار نبودنش مطمئن شید...
|
|
یک سرچ توی سایت ماکروسافت بزن اگر بود لینک بده وگرنه من هنوز روی حرفم هستم
درمورد تصویر هم منتظر باشید تا به شما ثابت کنم این مورد هم دلیل قانع کننده ای نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
عزیز اگه اطلاع داشته باشی همه نسخه های برنامه هایی که نوشته میشن بیرون عرضه نمیشن مثلا در مورد همین xp اگه عرضه official دایرکتس 10 اتفاق بیفته دلیلی برای رفتن به سمت ویستا باقی نمی مونه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( به برنامه هایی که عرضه رسمی میشن official گفته میشه ... )
خوبه که شما از microsoft office 2007 blue edition توی سایت مایکروسافت یه مطلب برا من پیدا کنید البته به جز فروم سایت...
البته هیچ تعصبی نیست اگه در مورد چیزی یقین کردم که اشتباه گفتم مطمئن باشید قبول میکنم...
فی امان ا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (07-11-08)
خوب این نسخه 11 چطوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزیز اگه اطلاع داشته باشی همه نسخه های برنامه هایی که نوشته میشن بیرون عرضه نمیشن مثلا در مورد همین XP اگه عرضه official دایرکتس 10 اتفاق بیفته دلیلی برای رفتن به سمت ویستا باقی نمی مونه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-------------------------------------------------------------------------------
یعنی شما میگید تنها تفاوت ایکس پی و ویستا در دایرکت ایکس 10 هست و با هم فرقی ندارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد عرضه دایرکت ایکس 10 برای ایکس پی باید بگم کپی چند فایل از روی ویستا بر روی این ویندوز بیشتر نبوده و نیست دضمن با کمی فکر خواهید فهمید که 6 مگ برای دایرکت ایکس بسار ناچیز هست ( بروز رسانی نسخه 9 در هرماه نزدیک به 3 مگابایته و نسخه کاملش 50 مگ آیا به نظر شما با عقل جور درمیاد برای تغییر نسخه 9 به 10 فقط 6 مگ فایل نیاز باشه
چیزی که در آخر باید بگم اینه این بسته توسط KM-Software تهیه و توسط Lwgame برای فعال کردن تنظیمات بازی ها ارایه شده است
موفق باشید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب مثل اینکه تموم شدنی نیست ولی من میخوام تموم کنم
1.من نگفتم تنها تفاوت ایکس پی و ویستا در دایرکت ایکس 10 هست و با هم فرقی ندارند من گفتم برا بیشتر یوزرها این فرق کافیه
2.من نگفتم این دایرکتس دقیقا دایرکس 10 ویستا هست این دایرکتس همون طوری که شما گفتید فقط امکان انتخاب دایرکتس 10 رو در اکس پی برای اونایی که کارت گرافیکی شون ساپورت میکنه فراهم میاره.
3.کارتهای گرافیکی سازگار با دایرکتس 11 در سال 2009 منتشر میشن یعنی تا اون موقع لازم نیستن یعنی اصلا قابل استفاده نیستن.
4.اگه آپدیت رو بگین من برا دایرکتس 9 دیدم پک کامل 463 مگابایت... آپدیت با فعال سازی این option فرق میکنه
امید دارم توجیه شده باشید من هم برا تک تک جوابها جواب نخواهم داد این جوابها رو دادم که کار شما خوب نبود که مثلا من پست دادم بعد شما همون ساعت بنویسید نامعتبر
نامعتبر یعنی چی اون وقت تمام برنامه ها به جز اونایی که serial میخوان نامعتبرن همین طور ویندوزی که باهاش کار میکنی
نامعتبر یعنی یا اصلا کار نمیکنن و یا اگه کار کردن بدافزارن....
آخرین ویرایش توسط hossein6886 در تاریخ 07-11-08 انجام شده است
دوست عزیز معتبر یعنی اعتبار داشته باشد که به توضیح کار شما و حرف شما این میشه که خود ماکروسافت این بسته رو ساخته باشد
اینجا قرار نیست جنگ بشه فقط کافی است قبول کنید که ماکروسافت این بسته رو نداده
بعد شما گویا منظور من توی اون عکس رو نفهمیدید شما اگر بخواهید من تا 20 هم این دایریکس رو ادامه میدم
درمورد فعال سازی اشتباه شما همین هست مگه در ایکس پی دایریکس 10 هست که بخواهی فعالش کنی اون دایرکت ایکس که شما گفتی نسخه سازنده هست نه یوز و گرنه برای ویستا 1 گیگ هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درکل اطلاعاتتون رو در این باره بیشتر کنید
برای معنی واژه نامعتبر هم یک سری به فرهنگ معین بزنید و اطمینان داشته باشید معنیش با چیزی که شما معنی کردید کاملا تفاوت دارد
چیز دیگه که باید بگم اینه مطلبی که شما گذاشتید ( DirectX 10 ) چیزی نزدیک به 2 ماه پیش بصورت کامل توسط یکی از دوستان قرار داده شد
دیگه قضاوت رو میگذارم بر عهده دوستان دیگر که تاپیک رو میخونن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشد
Overclocker (07-11-08)
|
|
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز فکر نمی کنی به جای این بحث و جدل کردن ها میشه بحث های مفید تری مطرح بشه؟؟؟
مگه نه اینکه cracker ها xp رو هک کردن و crysis رو با جزئیات very high بازی کردن؟؟؟
مگه نه اینکه نسخه xp Gamers Edition Directx 10 آلان رو نت هست؟؟
اصلا چه تعریفی از دایرکتس 10 بیان می شه؟؟؟
بهینه سازی نرم افزاری برای کارایی بیشتر گرافیک بهتر جزئیات بیشتر...؟؟؟؟ این طور نیست؟؟؟
من پست های این دوست تازه وارد رو هم خوندم... منظور ایشون این نبود که مستقیما میشه دایرکتس 10 رو تو xp فعال کرد...!!!
این برنامه هایی که گذاشته کار می کنن و معتبر هم هستن لازم نیست مرجع معتبر تایید کنه اگه به فروم های خارجی سر بزنی می بینی که تعداد زیادی از این patch ها یا add on ها استفاده می کنن...
واسه اینکه از ویستا راضی نیستن و می خوان تو xp با جزئیات دایرکتس 10 بازی کنن...
دیگه این که دوست عزیز خودت بهتر می دونی که هر روز واسه نرم افزارها نسخه ی جدیدی ارئه می شه پس اول بهتره یه نگاهی به ورژن برنامه ای که این دوست عزیز گذاشته بندازین...
در ضمن این بنده خدا که تاپیکو نزده یکی دیگه کمک می خواست... پس بهتره بذاری اون دوستی که کمک می خواست نظر بده...!!؟
یا حق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 07-11-08 انجام شده است
HWBOT Crew
از این لینک هم آخرین درایور کارت گرافیکی رو بزن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (07-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks