سلام
طبق گزارشات اخیر که بعضی از دوستان دانلود کردن ، گفتن آنتی ویروس شون این برنامه را ویروس میشناسه
من با عملکرد آنتی ویروس ها آشنایی ندارم که از چه طریقی این شناسایی را انجام میدن . اما عملکرد این برنامه این طوره که دسترسی admin میخواد (برای disable کردن اون دو سرویسی که باعث دانلود آپدیت ویندوز میشن . شاید بعضی از آنتی ویروس ها غیر فعال کننده ی سرویس های مهم از جمله آپدیت ویندوز که چون آپدیت دریافت نشه ، در امنیت ویندوز تاثیر داره را خطرناک تلقی میکنند ، باعث شناسایی به عنوان بدافزار میکنن) و همچنین این سرویس ها را stop میده و در task scheduler خودشو ثبت میکنه تا در استارت آپ های بعدی ویندوز بالا بیاد (در پست اول هم توضیح دادم)
------------------------------------------------------------------------
به هر حال ، تشخیص آنتی ویروس به نظرم جز اینی که توضیح دادم در بالا نمیتونه باشه (اینکه غیر فعال کننده ی سرویس های مهم رو به عنوان بدافزار بشناسه) و برای اطمینان از اینکه این برنامه ، بدافزار نیست و عملکردی غیر از اینی که توضیح دادم را انجام نمیده ، میتونین برنامه را برای تجزیه و تحلیل برای آزمایشگاه آنتی ویروس مورد نظرتون ارسال کنید و جواب بگیرید
------------------------------------------------------------------------
از کسایی که درباره ی امنیت دستی توی کار دارن هم سئوالم اینه که تشخیص آنتی ویروس ها کلا به چه صورتی هه؟ اینکه مثلا ببینن یه برنامه ، یه سرویس مهمی را غیر فعال میخواد کنه ، رو به عنوان بدافزار میشناسن یا میان کدهای برنامه ها را تجزیه و تحلیل میکنن (مثلا یه چیزی شبیه برنامه ی .net reflector برای بدست آوردن سورس کد دارن) و عملکرد کلی شون رو محاسبه میکنن؟
Bookmarks