سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پیشنهادتون
توی ویندوز 10 که Prefetch و Superfetch ، ویژگی های ویندوز هستند که باعث میشن که برنامه هایی که مکررا و پی در پی ازش استفاده میشه را در حافظه لود کنه تا عملکرد ویندوز بهتر بشه .
اما این ویژگی ها را بصورت دستی هم میشه غیرفعال کرد . ویژگی Superfetch ، در زیر مجموعه ی سرویس SysMain کار میکنه (که به راحتی میشه این سرویس را غیر فعال کرد ، بدون اینکه این سرویس ، پس از غیر فعال شدن ، مجددا خود ویندوز بصورت اتوماتیک فعالش کنه و بنابراین دردسری برای غیر فعال کردنش بودجود نمیاد) .
ویژگی (برنامه ی) Prefetch هم که در رجیستری قابل غیر فعال کردن هست (البته احتمالا نیازی به این کار نباشه و شاید فقط غیر فعال کردن سرویس SysMain کفایت میکنه) :
Windows 10: How to Disable/Enable Prefetch and Superfetch - WinBuzzer
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه اغلب ، عادت ندارم که برنامه ای که معادلش وجود داره را خودم هم بسازمش (چون ساختن برنامه اون هم تک نفره ، طول میکشه . فروشش هم معلوم نیست) مگر اینکه یه ویژگی ای در اون برنامه ها نباشه و حس کنم که خیلی مهم هست تا در اون ژانر ، برنامه بنویسم .
نسخه ی قبلی این برنامه هم که داشت ساخته میشد (حدود 5 سال پیش) ، اون موقع ، چند تا از برنامه ی غیر فعال کننده ی خارجی را نصب کرده بودم اما باز ویندوز میتونست خودش را آپدیت کنه و واسه ی همین این برنامه را ساختم .
دوم اینکه بعضی از کارهای این برنامه (windows 7 manager) را مستقیما و تقریبا به راحتی میشه در تنظیمات ویندوز انجام داد .
سوم اینکه من قصد ساخت همچون برنامه ای ندارم وقتی که معادل شون زیاد هست و کرکی هم میشه گیرشون آورد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر فعال کردن سرویس های آپدیت ویندوز ، مثل غیر فعال کردن بقیه ی سرویس های ویندوز نیست .
اگه سرویس آپدیت ویندوز را بصورت دستی غیر فعال کنید ، هر لحظه ممکنه خود ویندوز ، مجددا فعالش کنه . وگرنه اگه بصورت عادی بود که اصلا برنامه ای برای این کار نمیساختم .
احتمال فعال کردنِ مجددش هم بخاطر مدخل هایی در برنامه ی Task Scheduler (مدخل هایی در مسیر Task Scheduler > Microsoft > Windows > UpdateOrchestrator و همچنین مدخلی در مسیر Windows > WindowsUpdate) هست :
Windows Update Turns Itself Back On – How To Fix (minitool.com)
همچنین علاوه بر مدخل های بالا در برنامه ی Task Scheduler ، احتمالا بخاطر سرویس Windows Update Medic Service هم هست :
Windows Update Medic Service - Microsoft Community
چون آپدیت کردن ویندوز ، خیلی برای امنیت اش مهمه ، احتمالا واسه ی همین مایکروسافت برخلافِ قبل از ویندوز 10 ، در نسخه ی ویندوز 10 و 11 ، گزینه ی غیر فعال کردن اش را حذف کرد و چند لایه ی مختلف ، ائم از سرویس و مدخل های مختلف در Task Scheduler را برای اطمینان از فعال بودن سرویس اش تعبیه کرد .
--------------------
این برنامه باید همیشه در حال اجرا باشه (اگه کاربر قصد غیر فعال موندن آپدیت ویندوز را داره) و هر وقتی که ویندوز ، سرویس آپدیت ویندوز را بصورت اتوماتیک فعال کنه ، این برنامه بصورت اتوماتیک ، تقریبا همون موقع ، (اگه تیک مورد نظر در برنامه زده باشه) مجددا غیر فعالش میکنه .
البته 10 تومن هم نمیخواستم بفروشم . میخواستم تقریبا 2 تومن بفروشم که ایسام کالایی را زیر 10 تومن نمیذاره بفروشیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه ریزی برای نوشتن برنامه دارم اما نه در این ژانر و موضوع . برنامه ی بکاپ هست که نیمه کاره هست چون از لحاظ ساختن و طول کشیدن ، خیلی بزرگتر و غیر قابل قیاس با این هست که دیدم ساختش خیلی طول میکشه ، فعلا روی آموزش دارم تمرکز میکنم .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از پیشنهادتون .
برای اینکه کرک ها را پاک نکنه ، میتونید در windows defender ، پوشه های مورد نظر را مستثنی کنید :
Add an exclusion to Windows Security (microsoft.com)
در ویندوز 11 ام که همین آنتی ویروس را دارم ، کل پوشه ی Software ام را این کار را کردم . هر چند با این کار ، هر نوع اسکن در اون پوشه را انجام نمیده (چه real time یا demand scan) .
اگه آنتی ویروس دیگه ای نصب کنید هم این آنتی ویروس پیش فرض ویندوز ، اتوماتیک غیر فعال میشه (که در ویندوز 10 ام یه آنتی ویروس دیگه دارم) .

Bookmarks