مثلا بعضی سرویس ها هستند که باعث نوشتن اتوماتیک زیاد روی اس اس دی میشن و مثلا میشه اونا رو هم به صورت چک باکس به برنامه اضافه کرد مثل Prefetch و Superfetch و توی ویندوز 10 و11 چون بررسی نکردم سرویسی نمیشناسم ولی windows defender هم می تونه باشه. چون این سرویس ها API دارن فکر کنم خیلی آسونه اضافه کردنشون. البته غیر فعال کردن Prefetch و Superfetch فکر کنم فقط قسمت سرویس رو اگه غیر فعال کنیم کامل نشه و باید قسمتی از رجیستری رو اون مقدارش رو تغییر بدیم که کار سخت می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و باز می شه این برنامه رو کامل تر کرد مثلا مثل windows 7 manager یک آیکن باشه و روش کلیک می کنیم بریم توی قسمت فعال کردن یا غیر فعال کردن سرویس ها و یک آیکن دیگه باشه برای ایده های جدید. من خودم کلی ایده دارم ولی فکر نکنم سرویس ویندوز باشن و نمی دونم چطوری می شه عملیاتیش کرد.
این برنامه هم وقتی اجرا کردیم و مثلا تیک "غیر فعال کردن آپدیت ویندوز" رو زدیم و بعد روی ضربدر کلیک می کنیم بهتره برنامه کلا بسته بشه و حتی آیکنش از توی قسمت فکر م یکنم tray روی تسک بار کلا حذف بشه بهتره و در حال اجرا نباشه چون هر وقت بخواهیم می تونیم دوباره اجراش کنیم چون اینطوری نیست که هر روز بخواهیم مدام فعال و غیر فعالش کنیم.
کلا ایده من اینه که یک برنامه ای بسازی و به مرور توسعش بدی که خیلی کارها توی ویندوز بکنه و بعدا توی بازار جهانی با قیمت دلار و یورو بفروشی. اینجوری برنامه ها به ازای هر خرید حدود 500 هزار تومن سود دارن بعد از کسر مالیات ولی شما الان فقط 10 هزار تومن میفروشیش که هم کامل نیست و هم ایرانی ها به خریدن نرم افزار عادت ندارن. باز هر جور خودت صلاح می دونی ولی انصافا برنامه بسیار بی نقصی ساختی و رنگ بندیش بسیار قشنگه
Bookmarks