جدید ترین نرم افزار Yahoo Messenger
برای دانلودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدید ترین نرم افزار Yahoo Messenger
برای دانلودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
ورژن جدیدش چون بتا هست مشکلات متعددی داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به شما پیشنهاد میکنم که این ورژن که آخرین ورژن سری 8 هست را نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (01-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
آره این یکی دیگه گیر نداره ... راحت باز میشه .منم پیشنهاد میکنم که دوستان از این ورژن استفاده کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (01-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
من از ورژن 9 استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
خوب شما حتما باهاش مشکل نداری ، خیلی ها از جمله خودم من با باگ های ورژن 9 نمی تونن بسازن .
ورژن 8 فینال پیشنهاد میشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Overclocker (02-09-08), saeed25 (02-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
چند تا باگ نام ببر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوب شما حتما باهاش مشکل نداری ، خیلی ها از جمله خودم من با باگ های ورژن 9 نمی تونن بسازن .
saeed25 (03-09-08)
|
|
مدیر سابق انجمن
داخل کنفرانس و ویس کلا مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل ترانسفرش مشکل داره
هنگ میکنه
و....
Overclocker (03-09-08), saeed25 (03-09-08)
SSA Super V.I.P
خوب اردلان عزیز بعضی هاشو گفتند ، راضی شدید یا نه ؟!
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
اره ورژن 9 هنوز جا نیفتاده.
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
عضو VIP شهرسختافزار
من به خاطر زیبایش ازش خوشم میاد.خوب اردلان عزیز بعضی هاشو گفتند ، راضی شدید یا نه ؟!
خوشبختانه واسه من تا حالا پیش نیومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدداخل کنفرانس و ویس کلا مشکل داره
فایل ترانسفرش مشکل داره
هنگ میکنه
و....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks