دوستان اگه میشه سریع تر رسیدگی کنند ...
कभी हार
سلام دوستان عزیز...
با چه نرم افزار هایی میشه صدا را به متن تبدیل کرد ؟ ( انگلیسی ) . چند تا خودم دارم ولی کار نمیکنه درست ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
कभी हार
دوستان اگه میشه سریع تر رسیدگی کنند ...
و آن جا "انسانیت" است ..
راحت ترین و در دسترس ترین نرم افزار Speech Recognition ای که در دسترس است همون سیستم Speech Recognition ویندوز ویستاست.
این سایت هم به معرفی تعدادی نرم افزار Voice Recognition پرداخته که بعضی هاشون Speech Recognition هم هستند:
http://www.linc.org/voicesw.html
Shahryar (02-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
कभी हार
نادیا جان ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nadia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از این امکان که به صورت Dictation در Office 2003 و در کل XP هست استفاده میکنم ولی خیلی مفید نیست . برای مثال من میخوام بعضی از لغاتی که توی یک Listening را متوجه نمیشم ببینم چی هست که خیلی ضعیف نشون داد . Dragon را هم دارم دانلود میکنم حجمش زیاده . با این وجود اون لینکی که دادید را بررسی میکنم مفیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
اکثر نرم افزار ها همین طوره . خدمتتون عرض کنم که مشکلی از این نظر نیست نرم افزار قوی باشه خوندنش را مسئله ای ندارم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Dictation ویندوز XP نسبت به Speech Recognition ویستا خیلی ضعیفتره. این لینک توضیح داده چطور Speech Recognition رو در XP فعال کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://support.microsoft.com/kb/306901
ولی تشخیص لغت توی یک سخنرانی که احتمالا توسط یک شخص Native هم انجام شده باز هم کار سختیه و شاید فقط با نرم افزارهای حرفه ای (که IBM داره گسترشش میده) امکان پذیر باشه. اون نرم افزار هم در دسترس عموم نیست.
|
|
कभी हार
فعال کردنش توی XP را بلدم و دارم استفاده میکنم ولی همون طوری که گفتی کارآمد نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nadia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اینجاست که مثلا توی Listening ها طرف Native آمریکایی هست و هم سریع صحبت میکنه هم weak form خیلی به کار میبره در حالی که این نرم افزار ها اکثرشون بر پایه تلفظ کامل لغت هستند و یا یک سری پیش بینی های مسخره و غیر منطقی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیزان،من شدیدا به مطالبی در رابطه با(تبدیل صدا به متن)احتیاج دارم،اگه هرکسی دراین رابطه مطلبی داره برام بفرسته
مرسی ازتون
blackhand1990@gmail.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks