سلام از اورجینال کی تهیه کنید چندین بار خرید کردم و راضی هستم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من میخوام یه لایسنس بیت دیفندر اینترنت سکوریتی بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نگرانم مثل بعضی نود32ها که لایسنسش تو ایران بفروش میره و سرور آپدیتش خود سایت اصلی نیست و از این سرور آپدیتای ایرانیه باشه
1-بیت دیفندر های که بصورت لایسنس تو ایران بفروش میره سرور اپدیتش خود سایت اصلی بیت دیفندره؟
2-بهترین گارانتیش که محصول فیزیکی داشه باشهو لایسنس تو جعبش باشه چیه؟(بدر الکترونیک خوبه؟فیزیکی داره؟)
3- ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام از اورجینال کی تهیه کنید چندین بار خرید کردم و راضی هستم
mahdi5999 (04-08-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی همه بیت دیفندر ها سرور آپدیتشون خود سایت اصلی هست؟
چه خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سریال تا مورد قبول قرار نگیره . نمیتونید اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ سریعتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون
1-حجم آپدیتای روزانه bitdefender internet securityچند مگ هست؟چون واسم مهمه آخه نتم نامحدود256 مخابراتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-بدرالکترونیک پشتیبانیش خوبه؟
آخرین ویرایش توسط mahdi5999 در تاریخ 04-08-16 انجام شده است
|
|
1- اینترنت سکوریتی رو نمیدونم ولی توی انتی ویروس پلاس گاهی به 20 مگ هم میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- با این شرکت کار نکردم . از یکی از دوستان تو پرشین تولز میخرم .
کاربر شهرسختافزار
روزی بیست مگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه گفتم روزی 20 مگ . گفتم ممکنه به 20 مگ هم برسه . بستگی به تغییرات برنامه و دیتابیس دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (04-08-16)
کاربر شهرسختافزار
پارس آنلاین داشتیم رو سیم مسی سرعتش تا یه مگابایت هم میرفت و مشتریو رو سرشون حلوا حلوا میکردن(دمشون گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی یه دفعه بدون خبر قبلی کل سیم های مسی محله رو کندن همشو فیبر کردن و مخابرات گفت فقط از ما میتونین بگیرین
جالبه خودشون میتونن رو فیبر بدن ولی شرکتای دیگه نمیتونن(ما هم نمیدونیم چی به چیه حتما صلاحهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
زنگ زدم پارس گفتن تا چند وقت دیگه احتمال داره بدن رو فیبر ولی چشمم آب نمیخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلم نیومد تایپک جدید بزنم.معذرتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi5999 در تاریخ 04-08-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks